Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Дан чистих планина обележио „ТРК Златибор“ (видео)

У овкиру обележавања 11. децембра, Дана чистих планина предзеће Туристичко рекреативни компплекс Златибор спровело је садњу дрвећа у дворишту свог објекта у сарадњи са ученицима Турустичко угоститељске школе из Чајетине. Радници ТРК Златибор су се окупили на простору испред своје дворане и симболично посадили стабла тује и руја. 

„На тај начин смо показали да треба да се окренемо природи, да живимо у сладу са природом јер имамо оно што су нам преци оставили, а и ми треба да послужимо као пример да и ми оставимо потомцима оно што заслузују, а то је да имају чисту и здраву средину. Са колегама из Туристићко рекреативног комплекса са ученицима из средње Угоститељско туристичке школе смо дошли на идеју да дамо један свој мали допринос што ћемо засадити дрво руј, мало туја и ових лоптастих туја у складу са амбијентом и нашом околином“ рекао је Никола Новаковић директор „ТРК Златибор“. 

Из ТРК Златибор поручују да ће овакве акције постати традиција. У складу са друштвено одговорним пословањем направљени су кораци ка енергетској ефикасности објекта јер су ове године уграђени соларни панели за производњу електричне енергије на крову дворане, а раније су спроведни радови на самосталном водоснабдевању и уградњи топлотних пумпи за грејање. 

Извор: Златибор прес

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Комбуха је право лековито чудо, еликсир младости и дуговечности

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нови поласци на линији Турица- Севојно

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo шест беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

57. Саветовање агронома и пољопривредника Србије на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Хаварија у Коштици, нормализација водоснабдевања до 16 часова

ОГЛАСНА ТАБЛА

Представа “Свињски отац”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акустично крстарење четвртком: Trio Bypass

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Стопића пећини уређена нова стаза дужине 60 метара ( видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Просечан рачун за гас биће већи за око 1.400 динара?

ОГЛАСНА ТАБЛА