ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Дан чистих планина обележио „ТРК Златибор“ (видео)

У овкиру обележавања 11. децембра, Дана чистих планина предзеће Туристичко рекреативни компплекс Златибор спровело је садњу дрвећа у дворишту свог објекта у сарадњи са ученицима Турустичко угоститељске школе из Чајетине. Радници ТРК Златибор су се окупили на простору испред своје дворане и симболично посадили стабла тује и руја. 

„На тај начин смо показали да треба да се окренемо природи, да живимо у сладу са природом јер имамо оно што су нам преци оставили, а и ми треба да послужимо као пример да и ми оставимо потомцима оно што заслузују, а то је да имају чисту и здраву средину. Са колегама из Туристићко рекреативног комплекса са ученицима из средње Угоститељско туристичке школе смо дошли на идеју да дамо један свој мали допринос што ћемо засадити дрво руј, мало туја и ових лоптастих туја у складу са амбијентом и нашом околином“ рекао је Никола Новаковић директор „ТРК Златибор“. 

Из ТРК Златибор поручују да ће овакве акције постати традиција. У складу са друштвено одговорним пословањем направљени су кораци ка енергетској ефикасности објекта јер су ове године уграђени соларни панели за производњу електричне енергије на крову дворане, а раније су спроведни радови на самосталном водоснабдевању и уградњи топлотних пумпи за грејање. 

Извор: Златибор прес

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Дино турнеја у градовима суседних држава (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Спортске игре младих од данас у Љубовији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сутра бесплатни превентивни прегледи у Домовима здравља широм Србије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики успех младих атлетичара Младости из Ужица у Дервенти (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Да ли ће доћи до поскупљења јаја за Васкрс

ОГЛАСНА ТАБЛА

Када треба фарбати јаја за Васкрс да би породицу пратили напредак и благостање

ОГЛАСНА ТАБЛА

Љубивоје Ршумовић: Купујте деци књиге, па макар их они и поцепали

ОГЛАСНА ТАБЛА

Појачана контрола саобраћаја до 1. маја

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 20. април

ОГЛАСНА ТАБЛА