OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA Uncategorized UŽIČKE VESTI

Damiru iz Užica u toku vožnje iskočila zmija ispred volana (FOTO)

Arsenija Hadži Basura, taksistu iz Užica, većina stanovnika našeg Zlatiborskog okruga  zna kao čoveka koji neše sugrađane izbavlja od zmija i stršljenova, međutim, ovih dana je imao intervenciju od koje se ledi krv u žilama.

„Dobio sam poziv da se u autu na Zlatiborskom putu, na ulasku u grad, nalazi zmija. Odmah sam se uputio na intervenciju. Međutim, ova intervencija nije bila uobičajena, kao što često imam intervencije da se zmija uvuče u oko motora automobila, oko šasije, po nekad i u putnički deo kada uđe na vrata. Međutim, neuobičajenost ove intervencije je bila u tome što se zmija pojavila iz ventilacionog otvora između vetrobrana (šoferšajbne) i instument table i to ispred volana, znači par santimetara ispred ruku vozača.“- objašnjava Hadži Basur.

Naš sugrađanin, Barjaktarević Damir, koga je ova muka zadesila, priča i sada sa uzbuđenjem.

„Vraćao sam se sa Bele Zemlje magistralom i na samom ulazu u grad pri vožnji iz instrument table ispred volana se pomolila zmija, 15 – 20 cm od ruke. Ja dalje se ništa ne sećam, znam da se samo vratila nazad odakle se i pomolila, ja se ne sećam ni kako sam se zaustavio, ni kako sam se parkirao, ni kako sam izašao iz auta. Sve se odigravalo kao u ružnom snu. Videvši moje izbezumljeno stanje pritekli su mi u pomoć „putarski radnici“, koji su radili pozidu pored magistrale. Nazvao sam druga koji mi je rekao da postoji zmijar u našem gradu i on je pozvao, Hadži Basura, koji je veoma brzo došao i počeo sa traženjem zmije. To je, po meni, trajalo večnost, već sam razmišljao o prodaji auta!“- priča uzbuđeni Damir.

„Ova intervencija je bila vrlo neizvesna, da li ću uspeti da je isteram, međutim posle nekih četrdesetak minuta pretraživanja pojavila se opet. I tada je već bila moja!“ sa osmehom kaže zmijar, koji je sa svojim intervencijama u vezi zmija i stršljenova postao živa legenda našeg grada.

„Posavetovati našim sugrađanima mogu da kad borave u prirodi, na selu, na piknikovanju ne ostavljaju otvorena vrata na automobilima. Međutim ovo je bio neoubičajen slučaj kada se zmija u auto uvukla kroz ventilaciju, što je veoma i teoretski teško, međutim čuda se uvek dešavaju. I kako postupiti u ovakvim situacijama kada se pojavi zmija u automobilu u toku vožnje, teško je šta posavetovati jer je tada bukvalno sve u Božijim rukama“- govori Hadži Basur.

Oglasnatabla.info

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Vakcina „Fajzera“ i „Bionteka“ uskoro u Srbiji

Oglasna Tabla

Grad Užice izdvojio 51 milion dinara za sufinansiranje mera energetske efikasnosti

Oglasna Tabla

Novih 246 pozitivnih na COVID 19 u Zlatiborskom okrugu

Oglasna Tabla

Početkom naredne godine smanjivanje plata i otpuštanja u Srbiji

Oglasna Tabla

Kako da pomognete detetu koje pohađa onlajn nastavu da bude uspešnije

Oglasna Tabla

I gastarbajteri će plaćati porez na dohodak! Trbojević: Srpski rečeno obveznici su svi koji ovde imaju stan, porodicu ili firmu

Oglasna Tabla

Država tvrdi da postoje uslovi za rad škola na daljinu, nastavnici poručuju da su prepušteni sami sebi

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza – 2. decembar

Oglasna Tabla

„Sledeća dva vikenda biće zatvaranja“

Oglasna Tabla