Огласна табла
СПОРТ ПЛУС - УЖИЦЕ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Чврст темељ за наредних 20 година

https://www.youtube.com/watch?v=DemPRUbaZDo
https://www.youtube.com/watch?v=DemPRUbaZDo

Одбојкашки клуб “Ужице” је сезону 2022/23 отворио куп утакмицом против ФАП Ливнице из Пријепоља. Остварена је победа и пласман у друго коло Купа Србије. Куриозитет ове утакмице је да је постава Ужица која је почела утакмицу имала просек година 17, а постава која је завршила утакмицу имала просек година 20. И то је главни утисак! То је почетак других 20 година ОК “Ужица”! Нова снага… нова енергија… нови оптимизам! Нико се у Клубу не заноси да млади момци неће правити доста грешака. Али момци су посвећени и вредно раде. Нема дилеме да ће “играчки” порасти, али и “екипно”, јер имају пуну пажњу стручног штаба.

Награда за добар рад на почетку припрема за Ужичане је гостовање двоструког шампиона државе и освајача купа екипе ОК “Раднички” из Крагујевца. Ужичани ће пријатељском утакмицом са сјајном суперлигашком екипом обележити 21. рођендан. То је и изузетна прилика да ужичка публика види одличну одбојкашку екипу, али и да подржи младе Ужичане у одмеравању снага са знатно квалитетнијим играчима. ОК “Ужице” није могло да пожели бољу промоцију одбојке у граду. Утакмица са Радничким се игра у суботу 27. августа 2022. године у дворани Велики парк са почетком у 17 часова.

Одбојкашки клуб “Ужице” је много више од сениорске екипе. Дечаци се такмиче у свим узрасним категоријама у званичним такмичењима Одбојкашког савеза Србије: јуниори, кадети, пионири и претпионири. Од пре 3 године у Клубу егзистира и женска секција. Девојчице се такође такмиче у свим узрасним категоријама у званичним такмичењима Одбојкашког савеза Србије: јуниорке, кадеткиње, пионирке и претпионирке За младе одбојкашице ОК “Ужица” ће се тек чути у наредним годинама. То је снага која бујично надолази. Ана Дабић, Јана Пековић, Софија Мићуновић, Маша Миловановић, Весна Томић, Анђела Бацетић, Сара Тарабић, Ђурђа Мићевић…. Залог ОК “Ужица ” за ведру будућност! За нове победе и нове радости!

ОК Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Голд гондола обележила Светски дан чистих планина

ОГЛАСНА ТАБЛА

Најукуснији ШАМПИЊОНИ према рецепту из бакине кухиње (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сутра бесплатан улаз у Потпећку пећину

ОГЛАСНА ТАБЛА

Одржани “Михољски сусрети села” у Луновом Селу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Радови на деоници пута Ужице – Бела Земља

ОГЛАСНА ТАБЛА

Љубивоје Ршумовић: У селу се рађају људи, а у градовима – кућни љубимци

ОГЛАСНА ТАБЛА

Давор поново оборио Гинисов рекорд: Рођен без леве шаке, а успео да победи светског шампиона у рађењу склекова на једној руци

ОГЛАСНА ТАБЛА

Туристичка организација Златибор обележила Светски дан туризма

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за понедељак – 26. септембар

ОГЛАСНА ТАБЛА