22.8 C
Uzice
јул 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA

ČOVEK STRADAO U SUŠARI – PREMINUO OD OPEKOTINA

IVANJICA –Miroljub Radonjić (65) iz Jeseništa kod Ivanjice  preminuo je u čačanskoj bolnici  od opekotina zadobijenih juče kada je nesrećnim slučajem pao u sušari dok je kačio meso.

Radnici ivanjičke Hitne službe su odmah nakon poziva stigli na lice mesta ali je već tada bio u jako lošem stanju, opekotine su mu zahvatile veći deo kože. Kako nezvanično sanajemo Miroljub je verovatno pao opijen dimom dok je okretao meso . Prethodno je  naložio vatru u sušari. Kada su ga pronašli odmah je usledio poziv lekarskoj službi koja ga je zbrinula u  ivanjički Dom zdravlja a nakon toga hitno u Čačak.

  • Mogu j edino da kažem da smo uradili sve što je bilo u našoj moći, on je svestan stigao u Čačak  ali je i tada bio u jako  teškom stanju.-potvrdila je načelnica Hitne službe Ivanjica, Marijana Lišanin.

Nadležne institucije apeluju na sve vlasnike sušara da budu maksimalno oprezni i da se ne izlažu opasnosti. Takodje treba povesti računa i o samom sušenju mesa jer su česti požari u ovim objektima koji su mahom od drveta.

Izvor: Infoliga

output_bkzdes

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Širenje kanalizacione mreže na Zlatiboru (VIDEO)

Oglasna Tabla

Vozač sa užičkim tablicama šokirao sve svojim parkiranjem (FOTO)

Oglasna Tabla

Beograđanin nestao na Drinskoj regati

Oglasna Tabla