ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА СПОРТ ПЛУС - УЖИЦЕ УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Чланови Карате клуба “Ужице” остварили одличне резултате у Чачку

Ужице – У недељу 27.фебруара 2022.године у спортском центру “Младост” у Чачку одржано је Сениорско Првенство региона, као и Школско Првенство региона Уже Србије.

На првом сениорском наступу Лидија Трмчић у категорији  до 50 кг освојила је златну медаљу, убедљиво победивши у оба меча, док је на Школском Првенству, као ученик Економске школе, такође освојила златну медаљу.

У катама најбољи је био Сергеј Курћубић “Краљ Петар II” V i VI разред, који је победио 5 мечева и освојио златну медаљу. Бронзане медаље освојили су Нађа Трнавац “Слободан Секулић” III и IV разред и Огњен Здравковић “Душан Јерковић” III и IV разред. Александра Рогић „Гимназија“ I и II година треће место.

У борбама  Павле Ристовић “Гимназија” I и II разред тешка категорија после три победе освојио је златну медаљу, док је у истој категорији Данило Јелић “Медицинска школа”освојио бронзану медаљу. Василије Гудовић III i IV година“Економска Школа” заузео је треће место. Јована Пејић “Стари град” Vи VI разред до 40 кг освојила је бронзу, док је Вук Стевановић “Слободан Секулић” V и VI разред преко 45 кг, такође заузео треће место.

Веома добар наступ ужичких ђака на Школском Првенству. Само прва четири такмичара остварила су право наступа на Републичком такмичењу. Лидија је имала први сениорски наступ и показала да се од ње тек очекују врхунски резултати-рекао је тренер Милош Ршумовић.

oglasnatabla.info

https://www.youtube.com/watch?v=DemPRUbaZDo
https://www.youtube.com/watch?v=DemPRUbaZDo

 

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Сваки плод је разлупан и на земљи, ово се не памти: Страшно невреме погодило Западну Србију, град величине ораха иништио малине у многим селима

Кафа скупља од 1. јула

Ухапшен Суботичанин због утаје пореза

Изложба Јелене Петровић Луковић и концерт Сање Марковић ансамбла

ССП Ужице: Ужичани на контаминираном терену препуштени сами себи

Несрећа у Ужицу! Девојка пала кроз прозор, хитно пребачена у болницу

Дом здравља Ужице интезивирао превентивне активности

Променљиво облачно и нестабилно, локално могућ град

Одређена прецизна траса аутопута до Црне Горе: Ево куда тачно пролази дионица преко Пештери