ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Чин Чин куп осми пут на Златибору, Чајетина у четвртфиналу

Традиционални фудбалски турнир за децу Чин Чин куп одржан је осми пут заредом на Златибору. Учествовало је око 1500 деце из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Северне Македоније, Румуније, а наступила је и школа фудбала Чајетина са два годишта.

Велика гужва виђена је и ове године на вештачим теренима у насељу Фарма јер је око 100 екипа узело учешће на Чин Чин купу. Турнир који се одржава од 2015. на Златибору је и ове године окупио талентоване фудбалере од 2010. до 2014. годишта, а током два такмичарска дана је учеснике послужило и време. У 2010. годишту победила је Црвена звезда, у 2011. годишту Подгорица. 2012. годиште освојила је Слога из Бајине Баште, у конкуренцији 2013. годишта славио је Софекс из Футога, а за 2014. је најбољи био београдски Партизан, а поред утакмица, током викенда је било времена и за друге активности.

Екипа Чајетине је на Чин Чин купу учествовала са две такмичарске генерације, 2013. и 2014. годиште. Млађа екипа коју је водио Дарко Видић је завршила учешће после четири утакмице у групи, док је генерација 2013 под вођством тренера Оливера Лазаревића ушла у четвртфинале. После уводног пораза уследиле су три победе и пласман у четвртфинале где их је у веома узбудљивој утакмици са 5:3 зауставио тим Софекса, који је и освојио турнир. План у фудбалском клубу Чајетина је да на наредним турнирима учествују све најмлађе селекције.
Међу бројним родитељима који су пратили своју децу из гледалишта био је и бивши репрезентативац Србије Милош Красић. Некадашњи играч Војводине, ЦСКА, Јувентуса, Фенербахчеа и Легије похвалио је домаћине и организацију подсетивши се да је у његовим почецима било турнира, али не на оваквом нивоу.

После Чин Чин купа уследиће још турнира од којих је први Златибор Куп у организацији општинских јавних предузећа током првомајских празника, потом и Звезда Куп, и велика завршница Лиге будућих шампиона на стадиону Швајцарија.

Златибор пресс

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Распуст у Србији – четири различита датума почетка летњег одмора за четири категорије ђака

Временска прогноза за суботу – 25. мај

У мале пројекте грађана уложено више од 70 милиона динара

Млади кромпир из рерне: Направите га уз прелив који ће одушевити укућане (ВИДЕО)

Отворен трећи „Bazzum“ џез фестивал

Објављене нове цене горива које ће важити до 31. маја

Бесплатни превентивни прегледи у Дому здравља у Чајетини

Данас су Свети Ћирило и Методије

Представљена збирка песама ‘’Кошмари Кошара’’ посвећенa пакленим данима Битке на Кошарама (ВИДЕО)