11.5 C
Uzice
октобар 19, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

„Čigotina zvezda“ na sajmu turizma

U okviru predstavljanja Zlatibora na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu svoj štand imala je i Čigota koja je predstavila svoju turističku agenciju, a trećeg dana sajma, u subotu, dodelila nagradu Čigotina zvezda – za osobu koja je u prethodnih godinu dana najviše smršala u okviru Čigotinog programa.

Dobitnik ovogodišnje nagrade je korisnik programa iz Prijepolja koji je izgubio 57 kilograma, a menadžer marketinga Maja Vermezović kaže da je ova praksa pokrenuta prošle godine na prethodnom Sajmu turizma :

„Titulu Čigotina zvezda dobija ona osoba koja je u prethodnih godinu dana ostvarila najbolji rezultat kada je u pitanju gubitak kilograma. Za to će od nas dobiti plaketu koja će stajati i u našim prostorijama, dakle biće prava zvezda, a najvažnije za samog dobitnika je da će dobiti i boravak koji se odnosi na Čigota program“, kaže direktorka Vermezović. Predstavnici Specijalne bolnice za bolesti štitaste žlezde i metabolizma Čigota, prethodnoj godini postala i zvaničan brend sa zadovoljstvom ističu da je interesovanje veće, a novost je Čigotina turistička agencija:

„Naša nova turistička agencija koja se nalazi u ulici Svetog Save 43 u Beogradu koja od sada osim što prodaje Čigotine aranžmane, prodaje i aranžmane za ceo svet. Bliže nam se letovanja 2018, a preko Čigotine agencije mogu da se rezevrišu i avionske karte“,

poručuje Maja Vermezović. Predstavljanje Čigote i Zlatibora na 40. Sajmu turizma trajaće do nedelje, kad se Sajam zatvara.

Izvor:zlatiborpress.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Poziv stvaraocima za učešće na XXI Smotri likovnog amaterskog stvaralaštva Zlatiborskog okruga

Oglasna Tabla

Ivanjica – Neočekivano iznenađenje za Uča i njegovu đačku četu (VIDEO)

Oglasna Tabla

Vesovićima izgrađena nova kuća

Oglasna Tabla

Konkurs za sufinansiranje programa za omladinu otvoren je do 28. oktobra

Oglasna Tabla

Hiljade kilometara zbog jedne kućice: Evo zašto su Kinezi zaljubljeni u Bajinu Baštu

Oglasna Tabla

DAN ODLUKE! Derbi u Užicu odlučiće ko će na lidersku poziciju

Oglasna Tabla

Срећна слава – Данас се слави Томиндан

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za vikend: Maglovita, sveža jutra i „letnji“ dani

Oglasna Tabla

Poslednja faza građevinskih radova na zlatiborskoj gondoli (VIDEO)

Oglasna Tabla