ОГЛАСНА ТАБЛА
ВЕСТИ ИЗ ОКРУГА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Четворке Матеја, Марка, Луку и Јована донела храбра мајка Милана Петровић из Бањалуке

Милана и њен супруг Немања имају старијег сина Константина. Њхову заједничку фотографију и поруку објавила се Миланина мајка Ранка Гаковић.

Рођење четворки Матеја, Марка, Луке и Јована, очекивано, изазива бројне реакције у целом региону, а како и не би кад нема ништа слаже од малених бића. Њих је на свет донијела храбра мајка Милана Петровић из Бањалуке, а породила се у Словенији.

Милана и њен супруг Немања имају старијег сина Константина. Њхову заједничку фотографију и поруку објавила се Миланина мајка Ранка Гаковић.

– Ја и мој најстарији унук Константин Петровић желимо да се захвалимо родбини, пријатељима, свим знаним и незнаним људима на топлим и дивним честиткама које су нам упутили поводом рођења моја четири унука Матеја, Марка, Луке и Јована. Заиста је немогуће одговорити на све честитке понаособ, али ево овим путем искрено и од срца се захваљујем свима. Нисам очекивала да ће рођење мојих драгих унука изазвати толику пажњу и сви смо помало затечени, али драго нам је што смо могли нашу радост поделити са вама драги пријатељи – написала је она на Фејсбуку.

Бебе су рођене царским резом у 31. недељи трудноће. Мајка је зачела природним путем, а могућност рођења четворки, а да трудноћа није потпомогнута, је заиста врло мала.

Телеграф.рс

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Пореска управа објавила календар пореских обавеза фирми за март

У недељу бесплатни превентивни прегледи у Дому здравља Чајетина

Поклон ученика Уметничке школе Граду у години националне престонице културе (ВИДЕО)

Данас прелиминарна ранг-листа пензионера за рехабилитацију о трошку Фонда ПИО

Пријепоље погодила два земљотреса

Нове цене горива

У ужичком породилишту рођено шест беба

Бесплатни превентивни прегледи у недељу 3. марта

Група грађана „Слога“ излази самостално на предстојеће локалне изборе у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА