ОГЛАСНА ТАБЛА
СПОРТ ПЛУС - УЖИЦЕ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Четири медаље за карате клуб Ужице

Протекли викенд у Чачку, одржано је Првенство Србије за кадете и јуниоре, као и Трофеј Србије за млађе сениоре. Каратисти Карате клуба „Ужице“ остварили су запажене наступе и освојили 4 медаље.
У катама, код кадета апсолутни ниво, иако најмлађи такмичар у категорији, златну медаљу освојио је Сергеј Курћубић. После победана три такмичара из Београда из КК“ Чукарички Рода“ и КК“ Жандармерија“, у финалу је убедљиво победио такмичара из Ковина. Сергеј је овој години првак Србије код нада, трећи на Првенству Балкана у свом годишту, а сада је постао најмлађи кадетски првак Србије.
У борбама сјајни су били, код јуниора у тешкој категорији Лука Бакић и код кадета тешка категорија Филип Ковачевић који су освојили бронзане медаље. Обојица су имали по три победе и пораз. Лидија Трмчић код млађих сениорки освојила је сребрну медаљу. Бојана Карајичић код јуниорки, као и Стефанија Ирић и Софија Арсенијевић нису успеле да се домогну медаља. Јована Пејић, наша најуспешнија млађа такмичарка у борбама није наступала због повреде. Велики успех за наш клуб и град. Сергеј је са две године старијим такмичарима, показао да је прави шампион. Девојке и момци су се сјајно борили и оставили добар утисак- рекао је тренер Милош Ршумовић.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Објављене нове цене горива

ОГЛАСНА ТАБЛА

Римско гробље насред ливаде код Пожеге

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас почиње исплата 10.000 динара корисницима права на социјалну заштиту

ОГЛАСНА ТАБЛА

На 54. Међународном сајму туризма у Новом Саду се представља туристичка понуда Златибора

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саоштење за јавност ГрО Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo пет беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас се обележава Светски дан борбе против ХИВ/АИДС

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бројни случајеви експлозија упозоравају на то шта никако не смете радити са плинском боцом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Вештачка интелигенција у E-commerce бизнису

ОГЛАСНА ТАБЛА