Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Čestitke i priredba Dnevnog boravka „Zračak“ povodom 8. marta (VIDEO)

Korisnici Dnevnog boravka “Zračak” u Čajetini i ove godine na prigodan način su obeležili dan žena, osmi mart. U prostorijama Biblioteke “Ljubiša R. Đenić” upriličena je priredba kolažnog tipa, nakon koje su prisutnim damama uručene praznične čestitke.

Skečevi, recitacije i brojne koreografije samo su deo programa koji su korisnici Dnevnog boravka “Zračak” pripremili svojim sugrađankama povodom obeležavanja praznika žena, 8. marta.

“Obeležavanje ovog praznika je već preraslo u tradiciju. Oni se jako raduju osmomartovskoj priredbi, pripremaju čestitke za naše sugrađanke i u tome uživaju. Svaku priredbu, u proseku pripremamo oko mesec dana. Dosta nam znači podrška i pomoć starijih razreda Osnovne škole “Dimitrije Tucović” i nastavnice Jagode Jeremić. Ona uvek učestvuje u našim priredbama i jako lepo sarađujemo”, kaže Marina Kutlešić, koordinatorka Dnevnog boravka Zračak.

Specijalno za ovu priliku damama su podeljene osmomartovske čestitke, nastale zahvaljujući vrednim rukama korisnika Zračka.

“Čestitke su pravili korisnici, naravno uz našu malu pomoć, ali većinu posla urade sami. Već sada smo krenuli sa pripremama materijala za Eko vašar, tako da će nam to biti okupacija u narednom periodu. Naravno, uvek se trudićemo da što više vremena provodimo napolju”, dodala je koordinatorka Zračaka.

Neizostavan deo priredbe i ovoga puta bilo je narodno kolo…

Izvor:zlatiborpress.rs/Dragana Rosić

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Објављене нове цене горива

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Кикорики“ и „Човек по имену Ото“ – Културни центар Златибор

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођено шест беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србији данас киша, на планинама снег

ОГЛАСНА ТАБЛА

Комбуха је право лековито чудо, еликсир младости и дуговечности

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нови поласци на линији Турица- Севојно

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo шест беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

57. Саветовање агронома и пољопривредника Србије на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Хаварија у Коштици, нормализација водоснабдевања до 16 часова

ОГЛАСНА ТАБЛА