OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Čestitke i priredba Dnevnog boravka „Zračak“ povodom 8. marta (VIDEO)

Korisnici Dnevnog boravka “Zračak” u Čajetini i ove godine na prigodan način su obeležili dan žena, osmi mart. U prostorijama Biblioteke “Ljubiša R. Đenić” upriličena je priredba kolažnog tipa, nakon koje su prisutnim damama uručene praznične čestitke.

Skečevi, recitacije i brojne koreografije samo su deo programa koji su korisnici Dnevnog boravka “Zračak” pripremili svojim sugrađankama povodom obeležavanja praznika žena, 8. marta.

“Obeležavanje ovog praznika je već preraslo u tradiciju. Oni se jako raduju osmomartovskoj priredbi, pripremaju čestitke za naše sugrađanke i u tome uživaju. Svaku priredbu, u proseku pripremamo oko mesec dana. Dosta nam znači podrška i pomoć starijih razreda Osnovne škole “Dimitrije Tucović” i nastavnice Jagode Jeremić. Ona uvek učestvuje u našim priredbama i jako lepo sarađujemo”, kaže Marina Kutlešić, koordinatorka Dnevnog boravka Zračak.

Specijalno za ovu priliku damama su podeljene osmomartovske čestitke, nastale zahvaljujući vrednim rukama korisnika Zračka.

“Čestitke su pravili korisnici, naravno uz našu malu pomoć, ali većinu posla urade sami. Već sada smo krenuli sa pripremama materijala za Eko vašar, tako da će nam to biti okupacija u narednom periodu. Naravno, uvek se trudićemo da što više vremena provodimo napolju”, dodala je koordinatorka Zračaka.

Neizostavan deo priredbe i ovoga puta bilo je narodno kolo…

Izvor:zlatiborpress.rs/Dragana Rosić

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Ovo je planina na koju se Sveti Sava popeo sa velikom mukom, a po tome je i dobila ime: Mučanj postaje sve atraktivnija turistička destinacija u Srbiji

Oglasna Tabla

Njena kuća je sređena već u 7 i 20: Zlatna pravila mame šestoro dece za dom bez nereda

Oglasna Tabla

Bolnice u Srbiji prepune, zdravstveni radnici na izmaku a pik se tek očekuje

Oglasna Tabla

Stiže spas: Vakcina protiv korone već u septembru? Testiranje u završnoj fazi

Oglasna Tabla

Iz Čigote apeluju za pomoć

Oglasna Tabla

Sedam čarobnih čajeva koji mogu da zamene veštačku hormonsku terapiju

Oglasna Tabla

Pritvor zbog gađanja banera sa likom Vučića

Oglasna Tabla

Danas ujutru sveže, tokom dana toplije i pretežno sunčano

Oglasna Tabla

Upis u srednje škole: Po prvoj želji upisano 64 odsto đaka

Oglasna Tabla