27.4 C
Uzice
август 25, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Čestitke i priredba Dnevnog boravka „Zračak“ povodom 8. marta (VIDEO)

Korisnici Dnevnog boravka “Zračak” u Čajetini i ove godine na prigodan način su obeležili dan žena, osmi mart. U prostorijama Biblioteke “Ljubiša R. Đenić” upriličena je priredba kolažnog tipa, nakon koje su prisutnim damama uručene praznične čestitke.

Skečevi, recitacije i brojne koreografije samo su deo programa koji su korisnici Dnevnog boravka “Zračak” pripremili svojim sugrađankama povodom obeležavanja praznika žena, 8. marta.

“Obeležavanje ovog praznika je već preraslo u tradiciju. Oni se jako raduju osmomartovskoj priredbi, pripremaju čestitke za naše sugrađanke i u tome uživaju. Svaku priredbu, u proseku pripremamo oko mesec dana. Dosta nam znači podrška i pomoć starijih razreda Osnovne škole “Dimitrije Tucović” i nastavnice Jagode Jeremić. Ona uvek učestvuje u našim priredbama i jako lepo sarađujemo”, kaže Marina Kutlešić, koordinatorka Dnevnog boravka Zračak.

Specijalno za ovu priliku damama su podeljene osmomartovske čestitke, nastale zahvaljujući vrednim rukama korisnika Zračka.

“Čestitke su pravili korisnici, naravno uz našu malu pomoć, ali većinu posla urade sami. Već sada smo krenuli sa pripremama materijala za Eko vašar, tako da će nam to biti okupacija u narednom periodu. Naravno, uvek se trudićemo da što više vremena provodimo napolju”, dodala je koordinatorka Zračaka.

Neizostavan deo priredbe i ovoga puta bilo je narodno kolo…

Izvor:zlatiborpress.rs/Dragana Rosić

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Hitna pomoć na 112: Jedan telefonski broj za celu Srbiju

Oglasna Tabla

Požar u Amazoniji se tiče svih nas

Oglasna Tabla

Srpski stvaraoci i Pulicerova nagrada

Oglasna Tabla