OГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Честитке и поклони за вуковце, ђаке генерације и награђене ученике на републичким такмичењима

Ужице – За 64 вуковца основних школа и 39 носилаца Вукове дипломе из ужичких средњих школа приређен је традиционални пријем у Градском културном центру, где им је градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић уручила пригодне поклоне. Награђено је и 70 ученика који су у овој школској години освојили награде на републичким такмичењима.

Уз честитке ученицима на успешном завршетку основног и средњошколског образовања и свим успесима које су постигли у ван наставним активностима, градоначелница Ужица честитке је упутила и њиховим родитељима и наставницима.

“Знање је увек добар савезник. Оно нам помаже да разумемо свет у коме живимо и тера нас да га учинимо бољим. Баш због тогавеома је важно да човек целог живота буде отворен за нова сазнањаДа никада не уобрази да је све научиоВелика је истина да човек мора учити док је живи да при том не треба да учи за школунего за живот.  Порука је да знање не вреди само скупљатитреба га употребити у право временаправи начинза личниали и просперитет заједницеПред вама је још много искушења и напорног рада у условима који неће увек бити идеалниМудри људи кажу да најсрећнији немају увек све најбоље. Њихова предност је у томе што они извуку најбоље од свега”.

Градоначелница је награђеним ученицима пожелела да увек буду међу онима којибез обзира на околностииз свега извлаче максимум и  као такви постају узор својим вршњацима и читавом друштву, и да се у што већем броју враћају у град у коме су постигли прве велике успехе.

Ученицима су као и претходних година уручене вредне књиге, а најбоља међу најбољима Анђела Продановић од Града добила је лаптоп рачунар.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

ПИО фонд остао без великог броја пензионера

ОГЛАСНА ТАБЛА

Миленка из Нове Вароши још увек нема, нестао пре 20 дана породица трага за њим

ОГЛАСНА ТАБЛА

Тиодоровић: Разматрамо одлагање школске године и опцију да се одељења са 30 ученика деле

ОГЛАСНА ТАБЛА

Буктиња прогутала Фиат Пунто: Запалило се возило испред зграде у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сунчан и топао летњи дан у Србији: Највиша дневна температура 35 степени

ОГЛАСНА ТАБЛА

Због кријумчарења наркотика у Пријепољу ухапшен пар из Подгорице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мушкарац теже повређен након пада са мотора у Бродареву

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ритму недеље са Браниславом Митровићем (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

РЕКОРД У УЖИЦУ! 3.200 људи на Слободи, само за 50 људи мање него ли у читавом колу Суперлиге!

ОГЛАСНА ТАБЛА