Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Честитке и поклони за вуковце, ђаке генерације и награђене ученике на републичким такмичењима

Ужице – За 64 вуковца основних школа и 39 носилаца Вукове дипломе из ужичких средњих школа приређен је традиционални пријем у Градском културном центру, где им је градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић уручила пригодне поклоне. Награђено је и 70 ученика који су у овој школској години освојили награде на републичким такмичењима.

Уз честитке ученицима на успешном завршетку основног и средњошколског образовања и свим успесима које су постигли у ван наставним активностима, градоначелница Ужица честитке је упутила и њиховим родитељима и наставницима.

“Знање је увек добар савезник. Оно нам помаже да разумемо свет у коме живимо и тера нас да га учинимо бољим. Баш због тогавеома је важно да човек целог живота буде отворен за нова сазнањаДа никада не уобрази да је све научиоВелика је истина да човек мора учити док је живи да при том не треба да учи за школунего за живот.  Порука је да знање не вреди само скупљатитреба га употребити у право временаправи начинза личниали и просперитет заједницеПред вама је још много искушења и напорног рада у условима који неће увек бити идеалниМудри људи кажу да најсрећнији немају увек све најбоље. Њихова предност је у томе што они извуку најбоље од свега”.

Градоначелница је награђеним ученицима пожелела да увек буду међу онима којибез обзира на околностииз свега извлаче максимум и  као такви постају узор својим вршњацима и читавом друштву, и да се у што већем броју враћају у град у коме су постигли прве велике успехе.

Ученицима су као и претходних година уручене вредне књиге, а најбоља међу најбољима Анђела Продановић од Града добила је лаптоп рачунар.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Ученици осмог разреда полажу данас пробни завршни испит из математике

ОГЛАСНА ТАБЛА

ЗЛОЧИН КОЈИ ЈЕ ОСТАО НЕКАЖЊЕН: Навршава се 24 године од НАТО агресије на Савезну Републику Југославију

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за петак – 24. март 2023.

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пријем за племените и храбре Ужичанке

ОГЛАСНА ТАБЛА

Радови на деоници пута Сушица – Златибор

ОГЛАСНА ТАБЛА

У току конкурс за стипендирање надарених студената, пријаве до 16. априла

ОГЛАСНА ТАБЛА

Несрећа код Пожеге – две особе погинуле

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обука за представнике политичких субјеката, удружења грађана и представнике локалне самоуправе

ОГЛАСНА ТАБЛА

Тежак саобраћајни удес у Узићима код Пожеге, троје повређених

ОГЛАСНА ТАБЛА