OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Čestitka povodom Dana opštine

Dragi meštani opštine Čajetina, srećan Dan opštine!

Povodom današnjeg opštinskog praznika, želim još jednom da vam se zahvalim na nesebičnoj i ogromnoj podršci tokom svih ovih godina. Prošli smo zajedno i dobro i loše i ostali ponos Srbije, slobodna teritorija na koju danas svi rado dolaze da osete taj duh slobode i prkosa po kojima smo prepoznatljivi.

Ovo je mala opština, ali koja je ugostila mnoga velika imena iz sveta sporta i kulture, opština u kojoj su mnoga deca sa juga Srbije i ugroženih područja osetila gostoprimstvo, ruku prijateljstva i svu radost koja im je oteta usled nemaštine ili ratova, opština u koju ulažu najmoćnije kompanije Srbije, opština koja prkosi jednoumlju, opština koja je domaćinski dočekala i ispratila najveći broj turista u Srbiji, opština koja dobija svoju najdužu gondolu na svetu, opština u kojoj su ponosni Zlatiborci dobili epitet BORACA i domaćina!

Svaki naš uspeh je uspeh svakog pojedinca, i nijednog rezultata i koraka napred, ne bi bilo bez vas i vašeg razumevanja pravca koji smo trasirali i započeli još 2004. godine. Nas ne bi bilo bez vas i mi smo samo ogledalo onoga što čini naša mala, ali ponosna zajednica. Hvala što vas nikada nisu obeshrabrili oni negativni komentari, hvala što niste skrenuli sa puta kojim idete, jer je neko sa strane rekao da tako ne treba, hvala što niste dozvolili da vašim životima upravljaju televizori, već vaše potrebe koje se trudimo da prepoznamo i oslušnemo. Kako smo svesni svih prednosti i uspeha, tako smo svesni i onih nedostataka i loših stvari, koje nastojimo da rešimo, ne dozvoljavajući da nas zanese lepa reč i zaslepi vlast.

Trudićemo se da još više budemo prisutni tu među vama, jer kad god smo slušali glas naroda, nismo pogrešili. Kako ste vi birali nas, tako smo mi birali da ne jurimo pozicije u strankama i da dobijamo na kašičicu ono što nam neko u dalekom Beogradu dodeli. Izabrali smo da račune polažemo narodu, a ne strankama i da svojim radom zaradimo, a ne dobijemo nešto što nas sutra obavezuje da vratimo.

Na vama je da i dalje budete ponosni ZlatiBORCI koji će svoju sreću tražiti na ovim prostorima, a opet širom raširenih ruku ka svakom gostu, onako domaćinski kako samo vi to umete!

U to ime da nazdravimo. Živeli!

Milan Stamatović

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Danas dodeljeni ugovori za zaposlenje 53 lica u Novoj Varoši!

Oglasna Tabla

Ubrzani radovi na rekonstrukciji puta Užice – Sušica

Oglasna Tabla

Hiljade čamaca i ovog jula zaploviće Drinom

Oglasna Tabla

Gimnazije u Užicu, Požegi i Prijepolju upisuju računarska odeljenja, užicka dobija jedno sportsko

Oglasna Tabla

Neverovatna majstorija Danila Petronijevića (11): Sam sebi napravio kuću

Oglasna Tabla

Raspisani pozivi za mere aktivne politike zapošljavanja

Oglasna Tabla

Klik i zvanično u drugoj ligi!

Oglasna Tabla

Mikoš Rnjaković – 27 puta šampion, ljubimac publike, pravi kralj na dva točka

Oglasna Tabla

Nakon pola veka Užice dobija novi hotel sa četiri zvezdice

Oglasna Tabla