ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Час грађанског васпитања у кабинету градоначелнице

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Ужице – Ученици седмог разреда ОШ “Душан Јерковић” били су гости градоначелнице Ужица др Јелене Раковић Радивојевић.

Посета је уприличена у оквиру часа грађанског васпитања, који овога пута нису имали у школи већ у кабинету градоначелнице, заједно са наставницом Миром Драшковић и директорком Мирјаном Максимовић. На овај час ученици су стигли добро припремљени, па су за градоначелницу имали доста питања. Занимало их је какве су свакодневне обавезе градоначелнице, колико је њен посао одговоран и да ли је икада замишљала да ће бити на тој функцији.

Градоначелница и њени сарадници одговорили су и на питања везана за могућност организације једносменског рада у школама, оснивање клубова за младе и унапређење спортске инфраструктуре. Такође говорила им је и о намери да се у наредном периоду управо садржајима за децу и младе посвети посебна пажња.

Ученике је посебно обрадовала информација да ће од 1. септембра њихова школа изгледати много лепше, јер ће захваљујући средствима из буџета града бити урађена нова фасада. То, по речима градоначелнице, неће бити једина инвестиција у овој години. Радиће се на унапређењу услова за ученике и наставнике и овој али и у свим осталим школама у граду.

Са жељом да буду пре свега добра деца и добри ученици, градоначелница их је позвала да се када имају неки проблем, предлог или сугестију обрате надлежнима у Градској управи, ресорном већнику и њој лично, јер како је истакла ово је њихов град у коме треба да остану, или да се врате када заврше школовање.

uzice.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Данас облачно и ветровито, местимично с кишом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Занимања од којих млади беже, а зараде су и два, три пута веће од оних које имају лекари и наставници

ОГЛАСНА ТАБЛА

Продужен рок до 1. априла за подстицаје по хектару биљне производње

ОГЛАСНА ТАБЛА

За три дана контроле саобраћаја скоро 13.000 прекршаја, брза вожња најчешћи узрок несрећа

ОГЛАСНА ТАБЛА

Од данас нове цене горива

ОГЛАСНА ТАБЛА

ПКС: Желимо да подржимо мале произвођаче у туризму

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пожешки већници усвојили предлог буџета за 2024.

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас славимо Светог Харалампија

ОГЛАСНА ТАБЛА

Чоколадни колач који се не пече: Допашће се свим љубитељима слаткиша

ОГЛАСНА ТАБЛА