Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Час грађанског васпитања у кабинету градоначелнице

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Ужице – Ученици седмог разреда ОШ “Душан Јерковић” били су гости градоначелнице Ужица др Јелене Раковић Радивојевић.

Посета је уприличена у оквиру часа грађанског васпитања, који овога пута нису имали у школи већ у кабинету градоначелнице, заједно са наставницом Миром Драшковић и директорком Мирјаном Максимовић. На овај час ученици су стигли добро припремљени, па су за градоначелницу имали доста питања. Занимало их је какве су свакодневне обавезе градоначелнице, колико је њен посао одговоран и да ли је икада замишљала да ће бити на тој функцији.

Градоначелница и њени сарадници одговорили су и на питања везана за могућност организације једносменског рада у школама, оснивање клубова за младе и унапређење спортске инфраструктуре. Такође говорила им је и о намери да се у наредном периоду управо садржајима за децу и младе посвети посебна пажња.

Ученике је посебно обрадовала информација да ће од 1. септембра њихова школа изгледати много лепше, јер ће захваљујући средствима из буџета града бити урађена нова фасада. То, по речима градоначелнице, неће бити једина инвестиција у овој години. Радиће се на унапређењу услова за ученике и наставнике и овој али и у свим осталим школама у граду.

Са жељом да буду пре свега добра деца и добри ученици, градоначелница их је позвала да се када имају неки проблем, предлог или сугестију обрате надлежнима у Градској управи, ресорном већнику и њој лично, јер како је истакла ово је њихов град у коме треба да остану, или да се врате када заврше школовање.

uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Одржива пољопривреда од кључног значаја за опстанак села

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ново радно време Потпећке пећине и Старог града

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бојан из Ужица је херој ковид епидемије: Очекивао запослење, добио шут карту

ОГЛАСНА ТАБЛА

Истиче рок за достављање финансијских извештаја за 2022. годину

ОГЛАСНА ТАБЛА

Објављене нове цене горива које ће важити до 7. априла

ОГЛАСНА ТАБЛА

Немања Видић кандидат за Кућу славних Премијер лиге

ОГЛАСНА ТАБЛА

Зелено – леви фронт Ужице подржава протест радника ЈКП Биоктош

ОГЛАСНА ТАБЛА

Конкурс за доделу стипендија студентима из уметничких области са територије Републике Србије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сезона алергија – како може да помогне замрзнута коприва

ОГЛАСНА ТАБЛА