ОГЛАСНА ТАБЛА
НАЈАВЕ И ДОГАЂАЈИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Cardinal Point у Градском културном центру

CARDINAL POINT je southern/stoner/hard’n’heavy бенд из Врања. Њихов први албум проглашен је за најбољи деби албум 2015. године и нашао се међу 30 најбољих у целом региону. Промовисан је на ТВ и радио станицама у Енглеској, Француској, Белгији, Бразилу, Аргентини, САД, Русији, Немачкој, Холандији, Ирској, Грчкој, Финској, Шведској итд. и наравно широм региона. Албум је промовисан и на фестивалима (ЕXИТ, Белграде БЕЕР ФЕСТ, Шумадија Фест, Таксират итд.) и концертним извођењем на турнејама по Србији и широм Балкана, уједно са промоцијом и музичког спота за песму “Месмерисед” која се нашла у америчком документарном филму за ICON 1000 “Days of Thunderdome” .

Свој други албум под називом „Man Or Island” бенд издао је 25. септембра 2023. године за издавачку кућу „Q-Records”. Са његовом најавом и промоцијом већ су кренули својим наступима и многобројним концертним извођењем по клубовима и фестивалима широм Србије и региона, а спремају и европску турнеју. Албум је тренутно актуелан на радио станицама широм Европе, САД и Јужне Америке.

Група НИКАД СПРЕМНИ је настала у Севојну крајем 2009-те, иако њени чланови живе и у Ужицу и Добрињи. Жанр Никад Спремних је тешко одредити иако се базичан звук заснива на пунк, блуес роцку са приметним утицајем грунге и алтернативне роцк музике 90-тих. Група најчешће наступа у Ужицу и околини мада су имали и пар запажених фестивалских наступа као што је наступ на „Шумадија Фесту“ у Крагујевцу“, Централа“ на ужичкој хидроцентрали, са групом КУД Идијоти, као и на подружници истог тог фестивала у Пожеги и Бихаћу. У септембру 2014. су одржали у Градском културном центру у Ужицу промоцију официјелног спота за песму “Наплата Дуга“, као и промоцију књиге текстова чланова групе под именом „Никад Спремни-Текстови“. Издали су албум ” Ако ме нађеш, нећу бити ту”, који је на неким радио станицама и емисијама проглашен за један од најбољих албума те године.

У клубу ГКЦ-а наступиће у суботу 30. марта од 21 сат. Улазнице по цени од 300 динара могу се набавити на билетарници ГКЦ-а.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Срећно, средњошколци! Матурантски плес на Тргу партизана у Ужицу (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

После сунчаних интервала, пљускови и грмљавина, понегде град и олујни ветар

Од сутра радови у Улици Станоја Главаша

Град са милион динара помаже породици Јојић из Кремана чија кућа је изгорела у пожару

“Наша Златка“ освојила три златне медаље

Високи нивои хербицида пронађени у више од половине узорака сперме, открива истраживање

Стамбени кредити и зајмови привреди стагнирају – када се може очекивати пад камата

Олакшице за струју и гас – најсиромашнијима највеће субвеције

Промоција збирке песама “Кошмари Кошара”