ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Čajetinci uputili pomoć Vlasenici u RS

Građani opštine Čajetina uputili su juče pomoć opštini Vlasenica u Republici Srpska. U ovoj pošiljci se nalaze alkohol, asepsol, hirurška odela, zaštitne rukavice i naočare kao i maske.

Zlatiborci su se odazvali poziv načelnika opštine Vlasenica, Miroslava Kraljevića za pomoć u medicinskoj opremi u borbi protiv koronavirusa. Pomoć su zajednički prikupili privrednici iz Čajetine i članovi lovačkog udruženja „Zlatibor“ u saradnji sa republičkim i lokalnim javnim preduzećima.

Jedan od organizatora ove akcije, Đorđe Dabić, ovim povodom je za medije izjavio da Republika Srpska može da računa na pomoć Srbije i da je odziv građana bio dobar.

“Svesni u kakvoj situaciji se nalazi Republika Srpska mi smo se okupili kako bi pomogli građanima opštine Vlasenica. Na ovaj načim mi pokazujemo da smo uz Republiku Srpsku. Ovom prilikom pozivam sve koji mogu da nam se pridruže u akciji, kako bi bili solidarni i pomogli onima kojima je pomoć neophodna,” rekao je Dabić.

Čajetinci za sledeću nedelju spremaju još jednu pošiljku kako bi se pomoglo narodu RS, a planiraju da nastave sa prikupljanjem pomoći i u narednom periodu.

Izvor: Zlatibor.tv

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Трећег дана мале матуре осмаци полажу тест из изборног предмета

Струја неће поскупети ове године, ЕПС креће у реформе

Момо Капор: Како се Српкиње свађају на мору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почиње пријављивање кандидата за пријемне испите на факултетима

Почео јубиларни 10. XCross на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Температура данас до 39 степени, а биће још врелије

Почео са радом дечији базен на плажи, улаз бесплатан (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Други дан мале матуре осмаци полажу тест из математике

Почиње лето, обданица најдужа, а ноћ најкраћа