ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Чајетина – Представници медија из Немачке и Аустрије боравили су током протеклог викенда, 3. и 4.

Чајетина – Представници медија из Немачке и Аустрије боравили су током протеклог викенда, 3. и 4. јуна на Златибору, у оквиру њихове посете нашој земљи коју организује Туристичка организације Србије.

Најпосећенији планински центар Србије угостио је новинаре медијских кућа Паннониен ТиВи & Реисесофа, Рицхтер дирецт, Цлевен Реисен, Салзбургер Нацхрицхтен, Прессебüро Дüринг и Травел цонтинент, који ће кроз прилоге, репортаже, блогове пренети своја искуства и личне доживљаје и приказати вредности Златибора.

Посебно су истакли важност „Голд гондоле” захваљујући којој је Златибор препознат на мапи светских дестинација. Овом приликом представници страних медија су уживали у доживљају Златибора из другачије перспективе у кабинама најдуже панорамске гондоле на свету. Са својих девет километара ваздушне трасе пружила им је незабораван доживљај током вожње изнад живописних златиборских предела, као и несвакидашњег „бранча у ваздуху”.

Гости из Немачке и Аустрије су уживали у златиборском оброку у ваздуху и доживели дух традиције дегустирајући пршуту, сланину, кулен, домаћу питу и сир које су направили локални произвођачи из златиборских села. Уз овај разноврстан планински оброк послужени су домаћа ракија, сокови ивода. Поред изврсног укуса и великог избора специјалитета, на госте је посебан утисак оставила сама поставка трпезе која је декорисана на такав начин да је спојила традиционално и модерно и представља ову иновативну понуду “Голд гондола” намењену потребама савременог туристе.

Обилазак природних лепота, атракција и садржаја којима Златибор располаже, вожњу најдужом панорамском гондолом на свету као и дегустацију традиционалних гастрономских специјалитета на путу до врха Торника ће наши гости пренети својој милионској публици. Захваливши се
домаћинима на гостопримству, представници медија су истакли да Златибор поседује изврсне потенцијале за туризам који ће их сигурно поново довести на најпосећенију планину Србије.

 

Извор: Глас западне Србије

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Почео са радом дечији базен на плажи, улаз бесплатан

Други дан мале матуре осмаци полажу тест из математике

Почиње лето, обданица најдужа, а ноћ најкраћа

Судар мотора и аутомобила у тунелу код Златибора, повређени мотоциклиста пребачен у болницу

Врели талас у Србији, данас још топлије

Пренос утакмице Србија – Словенија у ГКЦ-у

Мамбо Џамбо у Градском културном центру

Трибина „Националног центра за едукацију о спорту 2024“ у Ужицу

Први „ПП Фест” од 4. до 7. јула