ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

„Буди инвеститор- паметно инвестирај“: WVP инвестициони фондови у ИБЦ

У петак, 3. новембра, конференцијска сала ИБЦ-а ће бити место где ће Александар Станојевић, члан надзорног одбора WVP Фунд Манаџмента и дипл. менаџер, говорити о предностима и могућностима које доносе инвестициони фондови. Уз то, осветлиће и стазе како свако може да постане инвеститор, без обзира на претходно искуство или познавање материје.

У доба када се реч „инвеститор“ често перципира као синоним за елите и привилеговане, Иновациони бизнис центар Златибор нуди прилику да се демистификује тај статус презентацију  посвећену инвестиционим фондовима. Ови догађаји представљају прилику и за физичка и правна лица да разумеју и искористе предности улагања и тако постану део света инвестирања.

„Овај скуп је прилика не само за оне који већ имају искуства у свету инвестирања, већ и за све оне који размишљају о томе да започну свој пут у овом домену. Било да су то студенти, представници различитих удружења, групација или појединци који желе да увећају своје приходе кроз улагања или додатне активности, сви су добродошли“, кажу у ИБЦ Златибор.

За све заинтересоване, важно је напоменути да је број места на догађају ограничен, те је потребно унапред се пријавити путем линка.

Линк за пријаву https://forms.gle/FpwNEWYAFRXGKhHH6

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Временска прогноза за недељу – 10. децембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ђорђе у „стојадину“ обишао Европу и остварио дечачки сан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Варали старије суграђане и узимали им хиљаде евра за запрашивање непостојећих стеница

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ако немате идеју шта спремити у току поста, ПРОЈИЦЕ СУ УВЕК ДОБРО РЕШЕЊЕ: Лако се праве, а цела породица ће уживати (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Жесток удес на Копаонику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Плаћено одсуство и за очеве

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фонд ПИО најавио: Од 1. јануара нови услови за одлазак у пензију

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики спољнотрговински плус српске пољопривреде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мистериозне појаве на небу изнад Панчева и Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА