ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ВЕСТИ ИЗ ОКРУГА

Брдо код Бистрице слетело на саобраћајницу


Пријепоље/Нова Варош – На магистралном путу од Нове Вароши ка Пријепољу, у месту Бистрица рано јутрос дошло је до великог одрона, када се око 200 кубика камења сурвало на коловоз. То је други одрон за непуних месец дана на магистрали која води ка Црној Гори. Овај пут деоница није потпуно затрпана, па се саобраћај одвија наизменично.

– Након што су путари уложили огромне напоре да санирају деоници код Бродарева, услед лоших временских услова кише и снега дошло је до још једног одрона. Екипе су послате на терен и раде на санацији, а на месту где су се камење и земља сручилима на пут постоји проширење стога није дошло до колапса и застоја у саобраћају – рекао је “Рини” Ален Мушановић из ЈП Путеви Ужице.

Он додаје да се услед нових снежних падавина саобраћај одвија отежано на планинским превојима, али су сви путеви за сада проходни.

– Нападало је око 20 центиметара новог снега, на коловозу је тренутно око пет. Саобрћај се одвија отежано, али нема застоја. На снази су зимски услови вожње, па се апелује на возаче који крену на пут преко Залатибора и даље ка Црној Гори да имају сву неопходну зимску опрему са собом – додао је Мушановић.

Деоница од Нове Вароши ка Пријепољу, где је данас дошло до одрона важи за једну од ризичнијих јер је појава одрона веома често, а управо на тој деоници неретко долази и до тешких сапбрћајаних незгода.

Рина и ПП Медиа / фото: А.Ровчанин

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Србији недостаје ових 20.000 радника: Плате веће од оних које примају професори и лекари, а не треба факултет

Градоначелница на Другој националној конференцији „Србија – наша породица“

До сада 583 мајке уз подршку државе обезбедиле дом својим породицама

Данас се обележава Дан борбе против гојазности

Меморијално поетско вече

Успешан викенд за каратисте КК „Ужице“

У среду без воде потрошачи који се снабдевају са Живковића врела

Тијана се из Београда вратила у село и обновила чукундедину воденицу

Стижу нова правила о возачким дозволама