13.3 C
Uzice
новембар 17, 2019
FOTO RAZGLEDNICA INTERVJUI

BRANKO KUJUNDŽIĆ: „OSTVARIO MI SE DEČAČKI SAN, NISAM OČEKIVAO OVOLIKU PAŽNJU“

U četvrtak na MTV-u premijerno smo mogli videti spot i čuti novu mesmu „Unaware ft Tanya Petroff“ od našeg sugrađanina Branka Kujundžića, čiji spot na YouTube za tri dana videlo preko 70.000 ljudi. Želimo da vam predstavimo ovog divnog momka, kome se smeši još divnija karijera.


d

OT: Predstavite se ukratko našim sugrađanima?

Zovem se Branko Kujundžić, poznatiji kao DJ QB. Bavim se muzikom preko 10 godina, muzičkom produkcijom malo manje.

OT: Kako si došao na ideju za ovaj projekat?

Na ideju za projekat sam dobio odavno, pre više od pola godine, tragao sam za nekim komercijalnijim, melodičnim zvukom koji bi imao elemente progressive house-a i EDM-a a pritom sadržao ženski vokal. Cela ideja je bila da sama pesma bude propraćena vizuelno mada nisam još imao jasnu sliku.

OT: Koliko vremena je sve trajalo?

Trebalo mi je oko 8 do 9 meseci da sve završim, od organizacije, muzičke produkcije, miksa, masteringa, snimanja i obrade vokala.

OT: Ko je sve učestvovao u projektu?

Što se tiče pomoći ostalih ekipa je zaista velika, iako to možda tako ne izgleda. Pre svega oko muzičke produkcije i aranžmana pomogao je moj veliki drug iz Brazila koji je bio pre nekoliko godina u Užicu, a to je Yuri Lima koji je odradio neverovatan deo posla, zatim je tu Trotil Team na čelu sa Markom Kostićem koji se potrudio da izorganizuje i odradi glavni deo video produkcije, zatim moja draga drugarica iz Surdulice, Tanja Petrović koja je napisala tekst i snimila vokal. Taj vokal je adekvatno obradio Ivan Novitović poznatiji kao Dawn, koji je takođe uradio mastering pesme.

 

Kad smo već kod masteringa, to smo odradili kod drugara Borka Đuričića koji poseduje profesionalne monitore koji su svakako bili od pomoći. Spot je snimljen u Foto Story studiju, svetlo smo pozajmili od prekaljenog snimatelja spotova i DJ-a Zorana Ristanovića. Što se tiče animacije i efekata tu je svakako bio od koristi moj brat Nikola Kujundžić. Fenomenalnu šminku je radio Boom Fresh. Što se tiče ekipe u spotu učestvovao je prvi tim iz plesnog kluba Lot Lorijen na čelu sa Bojanom Đerićem kao i Tamara Vasić. Takođe ovom prilikom bih spomenuo još neke ljude, a to su Milivoje Stojić koji je dao njegov radio (koji je taličan izgleda), zatim Nemanji Cerović za medijsku podršku na TV Lavu i Mladenu Miljušu iz grupe Sharks Snakes and Planes.

l-php

OT: Vaš komentar i utisci oko premijere na MTV-u ?

Iskreno veoma sam zadovoljan samim pojavljivanjem na MTV-u. Na neki način sam ostvario dečački san i pojavio se na najvećoj muzičkoj televiziji trenutno. Nisam očekivao ovoliku pažnju, spot za svega dva dana broji preko 70.000 pregleda na jutjubu što je neki pokazatelj da je pesma ispunila očekivanja. Naravno neću stati ovde, tek sada priča počinje.

OT: Hvala puno na razgovoru i srećno.

Hvala Vama i svima koji su učestvovali i pomogli u celoj priči.

Razgovor vodila: Ivana Ivanović
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Ambasador Egipta i guverner Asuana posetili Užice

Oglasna Tabla

Dobrić oštetio RAP za 6,86 miliona dinara

Oglasna Tabla

Fantastična štrudla sa makom i orasima: Savršen ukus koji se ne zaboravlja!

Oglasna Tabla

Roditelji nestalih beba traže formiranje posebnog tužilaštva, umesto zakona

Oglasna Tabla

Zimsko orezivanje voća: Obezbedite dobar rod uz video – uputstvo od samo tri koraka

Oglasna Tabla

Promenljivo oblačno, vetrovito i toplo

Oglasna Tabla

Zaboravite lift: Evo zašto je dobro penjati se uz stepenice svaki dan

Oglasna Tabla

16. novembar obeležava se kao Međunarodni dan tolerancije

Oglasna Tabla

Tajna pametne dece je u rečima koje čuju od svojih roditelja

Oglasna Tabla