16.9 C
Uzice
април 10, 2019
FOTO RAZGLEDNICA INTERVJUI UŽIČKE VESTI

Branislav Mitrović: „U 2017. se radilo na strateškim projektima, realizacijom istih građani Užica imaće mnogo koristi“

Ocenjujući rad u 2017., Branislav Mitrović, predsednik gradske skupštine Užice, kaže da je godina za nama bila jedan od najuspešnijih godina za grad u poslednjoj deceniji. Kaže da se radilo na ozbiljnim, teškim i strateškim projektima bitnih za Užice, a čijom će realizacijom neki problemi, koji su odlagani dugi niz godina, biti ostvareni. „Od njih će svi naši sugrađani imati mnogo koristi, a to su pre svega nova fabrika vode, tako da će Užičani, u narednim decenijama, piti zdravu i higijenski ispravnu i čistu vodu“, naglasio je za portal Užice – oglasna tabla, Branislav Mitrović.

 

Prošla godina je završena sa oko 2 miliona eura suficita, što je, po Mitrovićevim rečima, rezultat jednog domaćinskog rada sadašnje garniture užičke vlasti. On je najavio i mnoge promene u radu javnih preduzeća, u vidu reformi, i naglasio da će se i kod njih uvesti red. Već od ove godine, počinje sa radom „Sistem 48“, preko koga će gradjani moći da Gradsku upravu obaveste o svim svakodnemvnim problemima sa kojim se susreću. Potom će Gradska uprava zahtevati od nadležnih javnih preduzeća da u što kraćem roku, a to je 48 sati, reše te probleme.

Užice – Oglasna Tabla
Nada Dželebdžić

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Direktor za proizvodnju energije Mikajilo Zlojutro: „Nivo vode u jezeru u dozvoljenim granicama, a klizišta na mestima gde kuće ne bi smele biti“ (VIDEO)

Oglasna Tabla

Gost emisije „Emisija „Aktuelno“ OT gospodin Arno Gujon

Oglasna Tabla

Gost emisije “ Priča se“ master prava Radovan Novaković

Oglasna Tabla