3.8 C
Uzice
септембар 21, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Božićni pokoni za petoricu sinova porodice Stjepić

Gradonačelnik Užica, Tihomir Petković je sa svojim saradnicima, zamenikom gradonačelnika Nemanjom Nešićem i članom Gradskog veća Vidojem Drndarevićem bio danas u poseti sedmočlanoj porodici Stjepić. U domu Stjepića u užičkom naselju Turica dočekali su ih majka Sanja, stomatolog, i otac Nenad, inženjer na železnici, kao i njihovih pet dečaka, od kojih svaki nosi ime vladara ili svetitelja: Stefan (14), Dimitrije (10), Lazar (8), Vladislav (6), i beba Milutin (sedam meseci).

Ovom prilikom deci su uručeni božićni pokloni svakom u skladu sa uzrastom i interesovanjima. „Cilj ove posete je da sagledamo koji su to načini na koji bi Grad Užice mogao da pomogne ovoj višečlanoj porodici i da deci olakša detinjstvo“, rekao je gradonačelnik Petković.

Obzirom da plate, roditelji uglavnom troše na račune i hranu i da nedovoljno novca preostane za slobodne aktivnosti dečaka koji vole sport, Sanja Stjepić, ponosna majka petorice dečaka ističe da bi ovoj porodici puno značila podrška u nameri da se deca bave sportom.

Otac Nenad kaže da je „dečija graja ono što nedostaje Srbiji, moramo imati puno dece da bismo opstali kao država“ i dodaje da materijalno stanje ne treba da bude izgovor i prepreka za zasnivanje porodice.

„Jedno je postati roditelj a sasvim drugo biti roditelj, moramo svakog dana bnti roditelji, a svakog dana je novi film novo uživanje“ rekao je najstariji član i glava porodice Stjepić.

Užice – Oglasna Tabla/uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Данас је Мала Госпојина – Рођење Пресвете Богородице

Oglasna Tabla

Danas jutro prohladno, tokom dana sunčano do 22 stepena

Oglasna Tabla

Održava se Sajam domaće rakije u Šljivovici

Oglasna Tabla

U gepeku Zemunaca čitav tovar nelegalnih cigareta

Oglasna Tabla

Saopštenje za medije Javnog izvršitelja Đorđa Dogandžića povodom slučaja porodice „Ćitić“

Oglasna Tabla

Država preuzima aerodrom Ponikve od Užica

Oglasna Tabla

Mališani iz vrtića „Bambi“ šetnjom obeležili Dan bez automobila (FOTO)

Oglasna Tabla

FOTO DANA: Šmeker se ne postaje, šmeker se rađa

Oglasna Tabla

Izložba radova Nenada Nedeljkova u Galeriji Reflektor

Oglasna Tabla