12.2 C
Uzice
октобар 21, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Bogat zimski program u Dino parku (VIDEO)

Dino park Zlatibor dobitnik je priznanja za najposećeniju i najekskluzivniju destinaciju za decu i porodicu u 2018. godini. Ova nagrada predstavlja veliku obavezu, pa je shodno tome odlučeno da zimski program bude dodatno obogaćen.

Dino park Zlatibor jedini u Srbiji i u regionu slavi doček Nove godine za najmlađe. Tako će 31. decembra, tačno u podne biti organizovana velika novogodišnja žurka, na kojoj će biti upriličeno i gašenje 2019. svećica na novogodišnjoj torti.

„Deda Mraz će ući na veliku kapiju, proći kočijama kroz Dino park, zatim doći do kućice gde će biti locirana centralna žurka. Tu ih očekuje veliki švedski sto, animatori, plesna grupa, di džej, kao i dodela novogodišnjih paketića koje će Deda Mraz uručiti deci. Posebno nas raduje da su naši gosti deca od Londona pa sve do Vukovara. Za sada ih ima oko 120. Naš kapacitet je do 150oro dece, ali u svakom slučaju, niko neće biti vraćen sa ovih vrata“, kaže PR i marketing menadžer Dino parka Slavica Marić.

Svečano otvaranje zimske sezone Dino park će upriličiti na Badnji dan – 6. januara. Posetioce ove godine očekuje nešto bogatiji zimski program u odnosu na prethodnu. Tu su dva sankališta, tjubing na ledu za decu i odrasle, i nešto novo, a to je dino kliz.

„Ove godine bogatiji smo za dino klizalište. Posetioci će moći tokom dana, u terminima od 9 do 14 časova da uživaju u dnevnom klizanju. Ali, za sve ljubitelje noćnog klizanja, u periodu od 16 do 20 časova noćni dino kliz. Mame i tate dobijaju gratis kuvano vino i rakiju, a deca topao zlatiborski čaj“,dodaje naša sagovornica.

Tokom prazničnih dana, tačnije od 31. decembra pa nadalje biće upriličene svakodnevne animacije za decu, kao i druženje sa Deda Mrazom koji će svoj boravak u Dino parku produžiti na nekoliko dana.

Izvor:zlatiborpress.rs/Dragana Rosić

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Tunel Kadinjača jedino rešenje za spajanje Podrinja sa centralnom Srbijom

Oglasna Tabla

Radionica dokumentarnog filma za srednjoškolce u Užicu i Beogradu

Oglasna Tabla

Seminar: Vedske-poljoprivrede i baštanske metode

Oglasna Tabla

Carina odolela vekovima, može li i vozilima

Oglasna Tabla

Danas prognoziran najtopliji 21. oktobar u poslednjih 90 godina

Oglasna Tabla

Novi Tesla: Mladi naučnik dobio 107 nagrada i priznanja, među njima i zlatna medalja na Olimpijadi iz oblasti zaštite životne sredine

Oglasna Tabla

Blagoja napala mečka kod Ivanjice, a onda mu je KRAVA spasila život na neverovatan način! (VIDEO)

Oglasna Tabla

Sedam medalja za karatiste Užica

Oglasna Tabla

Medicinskim sestrama najviše: Evo kolike će biti plate u javnom sektoru posle povećanja

Oglasna Tabla