ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА НАЈАВЕ И ДОГАЂАЈИ УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Богат програм у ГКЦ-у током ове недеље

 

Чланови Планинарског друштва “Рујно” из Ужица представиће се јавности и суграђанима изложбом фотографија које су настале приликом активности које је ово друштво реализовало у претходном периоду. Изложба ће бити постављена у холу ГКЦ-а.

Среда 26. октобар је “Дан за гусле”. У организацији Градског културног центра и Удружење гуслара ”Михаило Миловановић” из Ужица, а под покровитељством града Ужица организују се фестивал под називом “Дан за гусле”, посвећено ужичком академику Михаилу Миловановићу. На овој гусларској вечери наступиће: народни гуслари Бошко Вујачић, Ђорђије Копривица, Владимир Бељкаш, Владо Руњо, Милојко Милићевић као и Јелена и Огњен Копривица. Специјални гост програма биће мајстор фруле Милинко Црни Ивановић уз подршку Школе гусала Сандић као и многи други учесници.
Водитељи програма су Ружица Благојевић, Милица Аксентијевић и народни гуслар проф. Славко Алексић уз подршку мр Драгана Крсмановића, пуковника авијације у пензији. Програм почиње у 19 часова, а улаз је бесплатан.

Промо концерт недавно завршеног првог “Music vibes” фестивала поново доводи у Градски културни центар другопласиране са овог такмичења бенд Мајмунско острво, као и освајаче награде публике, бенд “Генерација Z”. Подршку на овом наступу у клубу ГКЦ-а пружиће им домаћи гаражни рок бенд “Никад спремни”. Концерт је планиран за петак 28.октобра са почетком од 21 сат, уз бесплатан улаз за публику.

Новосадски stoner heavy rock bend “Northern revival” први пут гостује у Ужицу, где ће на концерту у Градском културном центру промовисати нови албум под називом “Modification”, који је објављен 9.септембра за “Geenger Records” и уједно ће прославити 10 година постојања и рада. Са њима, наступиће заједно и atmospheric neo-prog rock bend “Dead man’s bells”. Концерт ће бити одржан у суботу 29.октобра са почетком од 21 сат у клубу ГКЦ-а, а улазнице по цени од 300 динара могу се набавити на билетарници ГКЦ-а.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Фестивал фантастике оправдао очекивања ужичких основаца и средњошколаца

ОГЛАСНА ТАБЛА

Завршено асфалтирање седам путних праваца у Качеру

ОГЛАСНА ТАБЛА

Потпуна трансформација Градског културног центра кроз пројекат Престоница културе Србије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас је Мала Госпојина – Рођење Пресвете Богородице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење за медије: Одржан Трећи Конгрес Српске странке Заветници – Милица Ђурђевић Стаменковски поново изабрана за председницу

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србију стиже снажно погоршање времена

ОГЛАСНА ТАБЛА

Едукација деце од кључног значаја за њихово безбедно учешће у саобраћају (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Стопића пећина – најпосећенији спелеолошки објекат у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акција „Армагедон“, ухапшена већа група педофила

ОГЛАСНА ТАБЛА