ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Богат програм Градског културног центра у априлу (ВИДЕО)

Градски културни центар понудиће током априла месеца бројне садржаје за све генерације Ужичана. У оквиру програма Ужице- престоница културе Србије биће одржан трећи Међународни фестивал стрипа, у суботу 6. априла за све даме, панел дискусију на тему “Буди боља” водиће новинарка Сања Маринковић, а 22. априла у Народном позоришту Ужичани ће моћи да уживају у поетско музичком кабареу “Чезнем да вам кажем”, аутора Милорада Дамјановића.

Како је истакао Филип Баралић директор Градског културног центра у оквиру програма националне престонице културе и планираних активности за април месец први догађај је у суботу 6. априла у 14 часова.

“Реч је о радионици и дружењу под називом “Буди боља”, чији је аутор новинарка Сања Маринковић. Сања и њени гости разговараће на различите теме из области бизниса, образовања, здравства и културе са дамама из Ужица. Ова панел дискусија отворена је за све заинтересоване суграђанке”.

Такође, према речима Баралића, велико итересовање влада и за поетско музички кабаре “Чезнем да вам кажем” аутора Милорада Дамјановића који се 22. априла у 20 часова игра у Народном позоришту Ужице.

“Првак драме Београдског драмског позоришта, Милорад Дамјановић, провешће публику кроз успомене на детињство, Југославију, студентске дане, почетак каријере, али и савремено доба у коме живимо. Свака од целина, употпуњена је поезијом, која је на неки начин обележила периоде о којима ће глумац говорити, али и најважнијим песмама, које представљају бисере српске поезије. Поред њега на сцени ће бити Наташа Радовановић, сопран, стална чланица Опере Народног позоришта у БеоградуПавле Јоксимовић, пијаниста и специјални гости: Мина Лазаревић, Драгана Гага Мићаловић и Стеван Пиале. Улазнице за кабаре су бесплатне и могу се преузети на билетарници Градског култунрог центра од понедељка 8. априла у времену од 11 до 16 часова, по принципу једна особа-две улазнице”.

Од 22. до 27. априла биће одржан и трећи по реду Међународни фестивал стрипа “Ужички стрип сусрети”, у оквиру ког је већ расписан позив за избор најбољег стрип каиша, кратке приче у форми стрипа.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Саопштење Градског одбора Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење у вези квалитета ваздуха на територији града Ужица за 18.05.2024.

Викенд дијета за брзо прочишћење организма: Ево шта треба да једете да бисте се стесали

Може ли стид да нас учини бољом особом

Временска прогноза за недељу, 19. мај 2024.

Најављен збор у недељу у Луновом Селу

Србија и ове године на првом месту у Европи по расту броја туриста

Подељене омладинске картице (видео)

Јавни час прве помоћи за основце