Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Блогери и инфлуенсери у посети Златибору

У оквиру креирања промотивне кампање Туристичке организације Србије – промоција вредности Западне Србије, Златибор је посетила група блогера и инфлуенсера из следећих земаља: Хрватска, Босна, Црна Гора, Македонија, Бугарска, Румунија, Мађарска, Русија и Србија. У оквиру једнодневног обиласка најпосећенијег планинског центра Србије, током 17. јуна 2022. године, инфлуенсери су се упознали са појединим туристичким потенцијалима планине, атракцијама и садржајима којима Златибор располаже.

Том приликом посетили су обновљени Краљевом трг, упознали симболе Златибора, где је посебну пажњу привукла дрвена скулптура „Златиборски брзи воз“, као И изглед преуређеног златиборског језера. Изразили су задовољство што су се нашли и на месту зачетка организованог туризма на Златибору, покрај Краљеве чесме подигнуте пре 129 година.

Потом су посетили јединствени музеј на отвореном “Старо село” Сирогојно, где су учествовали у радионици где су им домаћице представиле традиционалну вештину плетења. Бројне награде из целог света сведоче о невероватном успеху плетене одеће израђене вештим рукама златиборских плетиља из овог малог златиборског села. Потом су уживали и у обиласку најпосећенијег спелеолошког објекта Србије, Стопића пећини.

Посебну пажњу гостима је привукла разноврсна гастрономска понуда и традиционални домаћи производи, док су љубазност локалног становништа и угоститељских радника учинили да са Златибора понесу најлепше утиске.

ТО Златибор

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

44. књижевнa манифестацијa „Одзиви Пауну“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Објављене нове цене горива

ОГЛАСНА ТАБЛА

Добре вести за оболеле од канцера: Откривен вирус за инфицирање и уништавање штетних ћелија рака

ОГЛАСНА ТАБЛА

За програм Моја прва плата пријавило се преко десет хиљада фирми

ОГЛАСНА ТАБЛА

81 година од Ужичке републике – мање познати детаљи

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 24. септембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Турнир шампиона по други пут у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Проф. др Бојанин о размаженој деци: Не васпитава се речима. Нико није постао добар зато што су му придиковали

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мере за уштеду струје нису обавеза, него предлог и молба

ОГЛАСНА ТАБЛА