-2.6 C
Uzice
март 22, 2019
FOTO RAZGLEDNICA Uncategorized UŽIČKE VESTI

BIZNISMEN IZ ČIKAGA VRAĆA DUGOVE I UŽIČANE U SUPERLIGU

Prvoligaša iz Užica u narednu sezonu trebalo bi da povede nova uprava, predvođenja biznismenom iz Amerike koji je najavio čišćenje dugova i ulazak u srpsku fudbalsku elitu. Saša Turović, Čačanin rodom koji živi u Čikagu želi da preuzme Slobodu i aktuelnoj upravi dostavio je ponudu koja se ne odbija i koja raduje navijače crveno-crnih. 

Dug Slobode računajući i neisplaćen novac za reflektore na Gradskom stadionu je 520.000 evra i Turović je ponudio da ga izmiri.

„Izuzimajući novac koji smo dali iz svojih džepova, nas desetak iz sadašnje uprave Slobode za poslednjih tri godine pozajmili smo klubu 188.500 evra. Mi ćemo se odreći 78.000 evra, a ostalih 110.000, barem je tako usmeno dogovoreno, Turović će nam vratiti“, kaže za Blicsport Josip Ristanović, predsednik Upravnog odbora Slobode iz Užica.

Jedan od uslova na kome je insistiralo sadašnje rukovodstvo je, kaže Ristanović, da Sloboda u narednoj sezoni sačuva prvoligaški status, na šta je Turović odgovorio da mu je ambicija da se u Užicu uskoro opet igra Superliga.

Ponuda je na stolu, sadašnji čelnici kluba su je prihvatili a ruka ruci bi trebalo da bude pružena najkasnije do utorka. Do 15. juna biće održana skupština Slobode koja će, kako stvari stoje, Turovića izabrati za predsednika. Biznismen iz Čikaga najavio je da će za predsednika uprave imenovati Zlatka Đerića, „svog čoveka“ iz Užica.

Izvor: sport.blic.rs/V.Lojanica

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Emisija „Priča se“ gost Ljubomir Saramandić (VIDEO)

Oglasna Tabla

Igor Nikolić – „Još 20 može godina da prođe moja si ljubav jedina“ (VIDEO)

Oglasna Tabla

Svi žele da bar na 5 minuta budu bračni par s Tare koji živi čaroliju

Oglasna Tabla