Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Бизнис менторинг за подршку у пословању – бесплатан програм у ИБЦ Златибор (видео)

Иновациони бизнис центар Златибор организује бизнис менторинг који почиње у суботу 24. септембра, као и менторску подршку у трајању од 20 дана, за предузетнике, али и оне који иза себе имају искуство или који желе тек да покрену бизнис.

Бизнис менторинг је процес током ког ментор заједно са учесницима истражује њихов рад, изазове, проблеме и слабе тачке у процесу пословног развоја, са циљем да стекну додатно знање и унапреде свој пословни модел.

„Едукација коју организује ИБЦ у складу са могућностима запосленима, али за додатне и иновативније начине ангажован је ментор, како би проширио спектар могућности иновативних идеја старт ап предузетницима, људима који развијају своје пословне идеје и унапређују своје пословање“, рекао је Стојан Вуковић, пројектни менаџер ИБЦ Златибор.

Пројект менаџер и пословни консултант, Ацо Илић, иза кога стоји вишедеценијско искуство у области организационих активности, у анализи пословних података пружиће свим полазницима програма теоријска знања која су поткрепљена практичним искуствима.

„Теорија која ће се користити током трајање обуке јесте: Lean start ap методологија, израда бизнис плана, као и модела и формирања цене коштања,па све до маркетинга и продаје. Са овим програмом биће комплетиран цео процес и неко ко има више знања моћи ће да стекне и више искуства из ове области“, каже Стојан Вуковић, пројектни менаџер ИБЦ Златибор.

Пријаве су бесплатне за све кориснике и врше се путем мејла: radivoje.misovic@ibczlatibor.rs, до петка 23. септембра, а одговори на додатна питања и информације могу се добити лично, у простријама Иновационог бизнис центра Златибор.

Златиборпресс

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Давор поново оборио Гинисов рекорд: Рођен без леве шаке, а успео да победи светског шампиона у рађењу склекова на једној руци

ОГЛАСНА ТАБЛА

Туристичка организација Златибор обележила Светски дан туризма

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за понедељак – 26. септембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Млекара „Наша Златка“ освојила награду за иновативност у производњи традиционалне српске хране на фестивалу хране и вина у Београду

ОГЛАСНА ТАБЛА

Креманци поучени пророчанством Тарабића спавају мирно, Чачани страхују од нуклеарног удара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележена 81.годишњица од ослобођења Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА

СЛАТКО ОД ДУЊА према традиционалним рецептима: Два начина припреме за уживање у јесењим данима (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Креће сезона ПРЕХЛАДА И ГРИПА: Ово су могући знакови да вашем телу недостаје ВИТАМИН Ц

ОГЛАСНА ТАБЛА

„ОВДЕ ВОДЕ ЛЕЧЕ, А ЉУДИ ВИДЕ ДАЉЕ“ Јелена чува успомену на видовите претке Тарабиће, а кућа Милоша и Митра постаће туристичка атракција

ОГЛАСНА ТАБЛА