ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Бизнис менторинг за подршку у пословању – бесплатан програм у ИБЦ Златибор (видео)

Иновациони бизнис центар Златибор организује бизнис менторинг који почиње у суботу 24. септембра, као и менторску подршку у трајању од 20 дана, за предузетнике, али и оне који иза себе имају искуство или који желе тек да покрену бизнис.

Бизнис менторинг је процес током ког ментор заједно са учесницима истражује њихов рад, изазове, проблеме и слабе тачке у процесу пословног развоја, са циљем да стекну додатно знање и унапреде свој пословни модел.

„Едукација коју организује ИБЦ у складу са могућностима запосленима, али за додатне и иновативније начине ангажован је ментор, како би проширио спектар могућности иновативних идеја старт ап предузетницима, људима који развијају своје пословне идеје и унапређују своје пословање“, рекао је Стојан Вуковић, пројектни менаџер ИБЦ Златибор.

Пројект менаџер и пословни консултант, Ацо Илић, иза кога стоји вишедеценијско искуство у области организационих активности, у анализи пословних података пружиће свим полазницима програма теоријска знања која су поткрепљена практичним искуствима.

„Теорија која ће се користити током трајање обуке јесте: Lean start ap методологија, израда бизнис плана, као и модела и формирања цене коштања,па све до маркетинга и продаје. Са овим програмом биће комплетиран цео процес и неко ко има више знања моћи ће да стекне и више искуства из ове области“, каже Стојан Вуковић, пројектни менаџер ИБЦ Златибор.

Пријаве су бесплатне за све кориснике и врше се путем мејла: radivoje.misovic@ibczlatibor.rs, до петка 23. септембра, а одговори на додатна питања и информације могу се добити лично, у простријама Иновационог бизнис центра Златибор.

Златиборпресс

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Општина Чајетина демантује наводе организације „Крени – промени”: Рибничко језеро сигуран извор пијаће воде на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Тужилаштво ослободило четворицу Срба због недостатка доказа! Огласило се Специјално тужилаштво у Приштини

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ужички фестивал ходања

ОГЛАСНА ТАБЛА

Креће повећање пензија, а онда и исплата 20.000 динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Вакцине против сезонског грипа стигле у све домове здравља у Златиборском округу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бесплатан улаз у Потпећку пећину

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас славимо Воздвижење Часног Крста – Крстовдан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Претежно сунчано, температура до 27 степени Целзијуса

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почело обележавање Дана града (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА