ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Био бизнисмен у Канади, па продао кућу и јахту и вратио се у Србију: Наш певач променио је живот из корена после емисије Никад није касно, а сада је поново изненадио

Емисија „Никад није касно“ помовисала је многе одличне певаче, чије су животне приче често веома узбудљиве, а једна од најинтересантнијих је сигурно судбина Драгана Марковића, успешног бизнисмена који је у зрелим годинама решио да крочи на естраду. Он је рођен у Ужицу, у музичкој породици, а у 19. години отишао је у Канаду на три месеца – и остао 32 године.

„Радио сам 18 година као финансијски планер, а задњих 15 година заједно са братом водио сам јако успешну компанију за реновације. Бавио сам се музиком и певао по целој Канади и Америци. Учествовао сам у емисији „Никад није касно“ и дошао до четвртфинала. Цео живот сам неговао и певао квалитетну музику. У Ванкувер сам доводио разне певаче, истакао бих моје омиљене, групу Легенде, а онда из жеље да људи у Канади осете шта је право уживо извођење лепе музике, довео сам Оркестар Александра Софронијевића. Имали су јако успешну турнеју по целој Канади. Након те турнеје, решио сам да се вратим у Србију и да наставим са певачком каријером. Заиста та музичка душа коју поседује не само Софра већ и цео његов оркестар, била ми је инспирација да наставим да се бавим само музиком. Продао сам кућу и јахту, а бизнис компанију оставио брату да је и даље води. Тренутно живим у Ужицу и певам по локалима, прославама и слављима“, открива Драган Марковић, који је у сарадњи са Софром и његовом продукцијом АС СТУДИОТОН снимио песму „Одлази“.

„До ове песме сам дошао преко пријатеља који је са мном у Канади свирао гитару. Аутор песме, Драган Пејић Пеја, је песму написао у свом стилу, а онда смо је вокал коуч Јелена Крстић и ја прилагодили мом гласу. А на све то аранжман Софронијевића је још више пробудио душу у овој песми“, каже Драган, који планира да се потпуно посвети музици:

„Намеравам и даље да снимам песме, и то наравно све у АС СТУДИОТОН-у. Канади сам се такође бавио и производњом вина, тако да спот на коме се види море и чаша вина у мојим рукама, верно показују све што ја волим.“

Нова

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Предавање посвећено Животи Вранићу

12 НАПИТАКА НАЈБОЉЕ САГОРЕВА КАЛОРИЈЕ: Дају осећај ситости и помажу вам да се смањите за 3 броја

Паприкаш од меса за данашњи ручак: Уживаћете у укусу (ВИДЕО)

Да ли ће онај ко насрне на наставника ићи у затвор и шта значи измена Кривичног законика

Бацамо годишње на стотине тона вуне, а носимо синтетику – зна ли Србија где јој је рабош?

У поноћ почиње изборна тишина

Креће туристички возић, са радом почиње и СтаПарк

Уз средства из буџета снажна подршка државе за путну инфраструктуру

Град Ужице за матуранте, велика журка у Градском културном центру (ВИДЕО)