Огласна табла
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Besplatne vožnje gondolom za pobednike SIM-a (VIDEO)

 

Sportski savez Čajetina i JP „Gold gondola“ obezbedili su 80 karata za vožnju pobednicima opštinskog takmičenja Sportskih igara mladih, koje je nedavno održano na Zlatiboru. Deca iz Bajine Bašte već su iskoristila nagradnu vožnju, a posle Vaskršnjih pranika trebalo bi da to učine i Čajetinci.

– Sportski savez se odlučio da na ovaj način nagradi pobednike SIM-a, a to su deca ne samo iz Čajetine, već i iz Bajine Bašte, a takođe i da im se na taj način zahvalimo za učešće na ovoj priredbi, koja je okupila 477 takmičara. Zahvaljujemo se „Gold gondoli“ i Opštini Čajetina, uz čiju podršku smo uspeli da realizujemo ovu priču – rekao je Nemanja Kutlešić, iz Sportskog saveza Čajetine.

Podsećamo, Čajetina je 10. aprila po četvrti put bila domaćin Sportskih igara mladih. Učesnici su se nadmetali u fudbalu, odbojci, atletici, basketu i igri između dve vatre.

-Ovom prilikom se zahvaljujemo Sportskom savezu Čajetine, koji je deci iz Bajine Bašte omogućio ovu lepu nagradu. Bilo je zadovoljstvo učestvovati na SIM turniru na Zlatiboru, gde su predivni uslovi i tereni. Postigli smo odlične rezultate – uzeli smo prvo mesto u odbojci i u igri između dve vatre, imamo jednog pobednika u atletici, kao i drugo mesto u fudbalu. Sama vožnja gondolom je bila odlična. Deca su oduševljena, vreme nas je poslužilo, pa smo proveli izvesno vreme i na Torniku. Verujem da će ovaj doživljaj trajno ostati u sećanju dece – kaže Dejan Timotijević iz Sportskog saveza Bajine Bašte.

Izvor:zlatiborpress.rs/TV Čajetina/I.Janković

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

44. књижевнa манифестацијa „Одзиви Пауну“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Објављене нове цене горива

ОГЛАСНА ТАБЛА

Добре вести за оболеле од канцера: Откривен вирус за инфицирање и уништавање штетних ћелија рака

ОГЛАСНА ТАБЛА

За програм Моја прва плата пријавило се преко десет хиљада фирми

ОГЛАСНА ТАБЛА

81 година од Ужичке републике – мање познати детаљи

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 24. септембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Турнир шампиона по други пут у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Проф. др Бојанин о размаженој деци: Не васпитава се речима. Нико није постао добар зато што су му придиковали

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мере за уштеду струје нису обавеза, него предлог и молба

ОГЛАСНА ТАБЛА