OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Besplatne vožnje gondolom za pobednike SIM-a (VIDEO)

 

Sportski savez Čajetina i JP „Gold gondola“ obezbedili su 80 karata za vožnju pobednicima opštinskog takmičenja Sportskih igara mladih, koje je nedavno održano na Zlatiboru. Deca iz Bajine Bašte već su iskoristila nagradnu vožnju, a posle Vaskršnjih pranika trebalo bi da to učine i Čajetinci.

– Sportski savez se odlučio da na ovaj način nagradi pobednike SIM-a, a to su deca ne samo iz Čajetine, već i iz Bajine Bašte, a takođe i da im se na taj način zahvalimo za učešće na ovoj priredbi, koja je okupila 477 takmičara. Zahvaljujemo se „Gold gondoli“ i Opštini Čajetina, uz čiju podršku smo uspeli da realizujemo ovu priču – rekao je Nemanja Kutlešić, iz Sportskog saveza Čajetine.

Podsećamo, Čajetina je 10. aprila po četvrti put bila domaćin Sportskih igara mladih. Učesnici su se nadmetali u fudbalu, odbojci, atletici, basketu i igri između dve vatre.

-Ovom prilikom se zahvaljujemo Sportskom savezu Čajetine, koji je deci iz Bajine Bašte omogućio ovu lepu nagradu. Bilo je zadovoljstvo učestvovati na SIM turniru na Zlatiboru, gde su predivni uslovi i tereni. Postigli smo odlične rezultate – uzeli smo prvo mesto u odbojci i u igri između dve vatre, imamo jednog pobednika u atletici, kao i drugo mesto u fudbalu. Sama vožnja gondolom je bila odlična. Deca su oduševljena, vreme nas je poslužilo, pa smo proveli izvesno vreme i na Torniku. Verujem da će ovaj doživljaj trajno ostati u sećanju dece – kaže Dejan Timotijević iz Sportskog saveza Bajine Bašte.

Izvor:zlatiborpress.rs/TV Čajetina/I.Janković

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Težak udes kod Požege, dvoje mrtvih

Oglasna Tabla

U Užicu više od 45 odsto vakcinisanih protiv kovida19!

Oglasna Tabla

U Gradskoj opštini Sevojno završeno asfaltiranje putnih pravaca po ugovorima iz prošle godine

Oglasna Tabla

Užice izdvaja novac iz budžeta za narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji

Oglasna Tabla

Kondicioni trener Marko Sekulić izabran na mesto kondicionog trenera A tima reprezentacije Srbije

Oglasna Tabla

Danas sunčano, toplo i vetrovito, temperatura do 30 stepeni

Oglasna Tabla

Malinarima će ovo biti jedna od najboljih godina

Oglasna Tabla

Iz crvene kovid zone na Zlatibor,prva grupa zdravstvenih radnika stigla u “Goliju”

Oglasna Tabla

Sve izvesniji početak radova na obilaznici u ovoj godini

Oglasna Tabla