ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Бесплатне обуке за привреднике о конкурсима за повољне кредите

Фонд за развој Србије, заједно са Привредном комором Србије организоваће током овог и наредног месеца бесплатне обуке за привреднике у више градова у земљи. Први састанак о условима за конкурисање за кредите за трајна и обртна средства и инвестиционе кредите у оквиру програма који Фонд спроводи са Европском инвестиционом банком биће одржан 23. фебруара у београдском Сава центру.

Како је саопштио Фонд, обуке су намењене свима којима недостају подршка за развој бизниса, привредницима чије идеје о пословању захтевају и финансијску помоћ и информације на који начин је могуће да добију финансијску подршку из фондова Европске уније које, по повољним условима, пласира Фонд за развој.

Након првог стастанка који ће бити одржан у Сава центру, 23. фебруара са почетком у 11 часова, следећи сусрети планирани за 14. март у Нишу и 25. март у Новом Пазару.

Европска инвестициона банка је банка Европске уније, која пласира кредите са циљем подршке малим и средњим предузећима која промовишу вредности и пословну политику ЕУ, наводи се у саопштењу Фонда.

Нова економија је писала прошле године да је малим и средњим предузећима у Србији 2022. године из Фонда за развој одобрено 4,37 милијарди динара кредита за инвестиције, трајна и обртна средства.

Извор: Нова Економија

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Временска прогноза за суботу – 13. април

ОГЛАСНА ТАБЛА

Јавни позив за мере енергетске ефикасности у домаћинствима до 29. априла

ОГЛАСНА ТАБЛА

Инфлација у марту опала на пет одсто, највише поскупели струја, гас и грејање

ОГЛАСНА ТАБЛА

ПИО Фонд: Почеле пријаве за пакете солидарне помоћи

ОГЛАСНА ТАБЛА

Jednokratna pomoć prijepoljskim porodiljama povećana za preko 100 odsto

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нове цене горива

ОГЛАСНА ТАБЛА

Багрем процветао никад раније, пчеларима прети лоша година

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сајам запошљавања у Ужицу 18. априла, нуди се 200 радних места

ОГЛАСНА ТАБЛА

Лето у априлу се наставља

ОГЛАСНА ТАБЛА