ОГЛАСНА ТАБЛА
БАЈИНОБАШТАНСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

„Бајна зима“ у Бајиној Башти

Манифестација “Бајна зима“ одржаће се по други пут, ове године на градском шеталишту у Бајиној Башти, у периоду од 31. децембра до 2. јануара. Организатор манифестације је Туристичка организација „Тара-Дрина“ Бајина Башта, а највише садржаја као и прошле године посвећено је најмлађима.

На градском шеталишту ће се у типским кућицама до 19. јануара продавати сувенири, празнични украси, производи домаће радиности, храна и слично. 31. децембра у 12 часова заказана је представа за најмлађе као и сада већ традиционално сликање са Деда Мразом. Од 22 сата је велики новогодишњи концерт Кристине Денић са бендом, а затим наступ трубачког оркестра Петра Милићевића. Туристичка организација „Тара-Дрина“ је за време организованог дочека припремила кувано вино и чај за посетиоце.

Бајина Башта се такође придружила општинама које за Нову годину неће имати ватромет како би се заштитили кућни љубимци. Овај предлог потекао је од Министарства пољопривреде, а подржале су га бројне локалне самоуправе широм Србије. 1. јануара од 13 часова на градском шеталишту наставља се програм за најмлађе уз наступ аниматора и кловнова.

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Чаробно и живописно златиборско село Семегњево, оаза нетакнуте природе

ОГЛАСНА ТАБЛА

Граовци Романију и Далмацију заменили српском варошицом у којој остварују животне снове (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Одржана 44.седница СО Чајетина (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Позив младима да се пријаве на конкурс за упис у Средњу школу унутрашњих послова „Јаков Ненадовић” (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Насред пута засађен бели бор, возачи пролазе у чуду: Хит слика из села Заовине на Тари, домишљати мештани поставили необичну „декорацију“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Више од 70 одсто грађана не испуњава критеријуме за пристојан живот

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење Зелено-левог фронта: Ера корупције у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Због бахатих појединаца све више дивљих депонија у Ивањици

ОГЛАСНА ТАБЛА

Отворен конкурс за бесповратна средства за набавку пластеника

ОГЛАСНА ТАБЛА