ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Авио бомба у селу Кремна, саобраћај ће бити обустављен

Ужице – У војном комплексу Кремна уколико то временски услови дозволе у овај четвртак биће уништена авио бомба. Због тога ће од од 12 до 14.30 бити обустављен саобраћај и ограничено кретање на локалним путевима као и на магистралном путу Ужице – Кремна – Вишеград у кругу од 2 километра.

– У случају временских непогода или других фактора који би утицали на уништавање авио бомбе 23. новембра, исто ће бити одложено за 28. новембар. Уништавање неексплодираних убојних средстава извршиће се на матичној локацији од стране стручне екипе пиротехничара Војске Србије, потврђено је за РИНУ у Одељењу за ванредне ситуације у Ужицу.

Надлежни још једном апелују и упозоравају грађане да неексплодирана убојна средства у случају проналаска не треба дирати нити померати, већ одмах обавестити најближи Оперативни центар на број телефона 1985 или Полицијску станицу на број 192 а они ће предузети даље неопходне мере .

Извор: РИНА

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Ђорђе у „стојадину“ обишао Европу и остварио дечачки сан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Варали старије суграђане и узимали им хиљаде евра за запрашивање непостојећих стеница

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ако немате идеју шта спремити у току поста, ПРОЈИЦЕ СУ УВЕК ДОБРО РЕШЕЊЕ: Лако се праве, а цела породица ће уживати (РЕЦЕПТ)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Жесток удес на Копаонику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Плаћено одсуство и за очеве

ОГЛАСНА ТАБЛА

Фонд ПИО најавио: Од 1. јануара нови услови за одлазак у пензију

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики спољнотрговински плус српске пољопривреде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Мистериозне појаве на небу изнад Панчева и Ужица

ОГЛАСНА ТАБЛА

Паб квиз

ОГЛАСНА ТАБЛА