ОГЛАСНА ТАБЛА
СПОРТ ПЛУС - УЖИЦЕ УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Atletičari Užica zapaženi na „Belom krosu“ u Beogradu

U Beogradu, na Košutnjaku, održan je 53. po redu Beli kros uz učešće velikog broja takmičara iz Srbije i okruženja. Atletičatoi Užica osvojili su zapažene rezultate. U trci mlađih juniorki na 3.000 metara Milica Žuinić osvojila je treće mesto.

U trci atletskih škola na 1.000 metara Mihajlo Jakšić osvojio je četvrto mesto.

U trci mlađih pionirki na 1.000 metara Natalija Stefanović osvojila je sedmo mesto.

Trener AK Užice“ Željko Čeliković kaže: – Nekadašnji veliki „Beli kros“ kako u organizaciji tako i u kvalitetu takmičara izgubio je draž jednog velikog atletskog događaja. Loša organizacija i mala masovnost od njega je ostalo samo učešće kvalitetnik takmičara. Zbog izgradnje sportskih objekata u Košutnjaku nekadašnja trasa „Belog kros“-a sužena je na veoma mali prostor, tako da je trasa trke išla maltene cik-cak i ugrožavala kvalitet trka. Mi smo imali veoma veliki peh da je Milica Žunić povela trku kada je na jednoj krivini iskrenula nogu i pala. Dok se stala noge grupa je već otišla i kasnije nije mogla da je stigne. Na kraju se morala zadovoljiti trećim mestom. Dobru trku istrčao je Mihajlo Jakšić iako je cele sedmice bio prehlađen i nije trenirao tako da je u konkurenciji tri godine starijih od njega zauzeo fantastično četvrto mesto. Natalija Stefanović istračala je solidnu trku mada i ona nije kros trkačica već je atletičarka za trke na atletskoj stazi. Idućeg vikenda nas očekuje Sretenjska trka u Ušću kraj Kraljeva i Prvenstvo Srbije za mlađe juniorke u atletskoj dvorani u Beogradu. 

Užice – Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Вруће и спарно, могући пљускови са грмљавином

Дачић: Убица полицајца ликвидиран у околини Лознице, поново пуцао на полицију

“YUGOTON” поново у Градском културном центру

Постигнут договор између Владе и пољопривредника

Нове цене горива

Све је спремно за највећи карневал на води: На сплаварење Дрином од Перућца до Рогачице стижу гости из свих крајева Србије и Европе

Заплењено више од осам килограма кокаина, новац, аутомобили…

Отворена изложба “Димитрије Туцовић-раднички витез”

Обезбеђена средства за још 400.000 паметних бројила