ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА СПОРТ ПЛУС - УЖИЦЕ УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Атлетичари Ужица успешни на тркама у Пожаревцу, Параћину и Лесковцу

У протеклом периоду чланови АК „Ужице“ учествовали су на трци у Пожаревцу, на кросевима РТС-а у Параћину и Лесковцу. Они су укупно освојили шест медаља (4/1/1). Млади Михаило Јакшић је у тркама атлетских школа освојио три златне медаље. Други члан клуба Лазар Цукавац освојио је по једну златну и сребрну, док је Марко Мићевић освојио бронзану медаљу.
Тренер АК „Ужице“ Жељко Челиковић: – Веома сам задовољан наступом, борбеношћу и резултатима који су постигли моји пулени. Показали су да се упорност, марљивост и добар рад на тренингу исплати. Талентовани Михаило Јакшић је само показао да се тренингом могу постићи добри резултати и надам се, а и мислим да је он једна нова атлетска нада која долази из Ужица у Србији. Очекујем да ће се доказази у Србији, а можда и шире. И Лазар Цукавац који је у атлетку дошао пре шест месеци почео је да постиже добре резултате захваљујући добром раду и упорношћу на тренинзима. Али ипак морам да похалим и новог члана који тренира непуних 15 дана. Он је Марко Мићевић, рођени брат Тамаре, моје бивше такмичарке, која је некада, као што сами знате, харала Европом. У трци одржаној у Пожеревцу, иако је трчао са старијима од себе, освојио је високо и добро треће место. То је нови бисер који је дошао у атлетику. На тркама су још учествовали Тијана Цукавац и Мина Јованчић. У наредном периоду наступаћемо на још неколико трка и кросева, а после нас очекује почетак рада за нову атлетску сезону. Мислим да ћемо у наредним тракама и идуће године постизати знатно боље резултате.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Фестивал фантастике оправдао очекивања ужичких основаца и средњошколаца

ОГЛАСНА ТАБЛА

Завршено асфалтирање седам путних праваца у Качеру

ОГЛАСНА ТАБЛА

Потпуна трансформација Градског културног центра кроз пројекат Престоница културе Србије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас је Мала Госпојина – Рођење Пресвете Богородице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење за медије: Одржан Трећи Конгрес Српске странке Заветници – Милица Ђурђевић Стаменковски поново изабрана за председницу

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србију стиже снажно погоршање времена

ОГЛАСНА ТАБЛА

Едукација деце од кључног значаја за њихово безбедно учешће у саобраћају (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Стопића пећина – најпосећенији спелеолошки објекат у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акција „Армагедон“, ухапшена већа група педофила

ОГЛАСНА ТАБЛА