Огласна табла
СПОРТ ПЛУС - УЖИЦЕ УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Атлетичари АК „Ужице“ одлични претходног викенда

У Београду је 1. априла (није првоаприлска шала) одржан 56. Бели крос. Због смрти оснивача Брана
Радовића одржан је у овом термину, док је сваке претходне године организован у јануару. Киша се
постарала да замени снежне пахуље, тако да је падала и сипала све време. Чланови Атлетског клуба „Ужице“ учествовали су на Белом кросу, а сутрадан су били и на Кросу Централне Србије (III коло) у Ваљеву. На оба такмичења укупно су освојили осам медаља (4/3/1).
Млади Лазар Цукацвац је у тркама старијих пионира освојио две златне медаље (1.000 и 2.000 метара). Његов клупски друг Михајло Јакшић је у тркама млађих пионира на Белом кросу освојио треће место у трци на 1.000 метара, док је у Ваљеву на 1.500 био први. У тркама Атлетских школа A на 500 метара Марко Мићевић освојио је две сребрне медаље. Исто у тркама Атлетских школа А на 500 метара учествовала је и Тијана Цукавац.Она је на Белом кросу освојила друго, а у Ваљеву пето место.
Ветеран Мирко Минић је у трци на 2.000 метара у Ваљеву освојио прво место.

„Веома сам поносан на своје пулене из разлога што су својим радом достигли ниво да постижу добре резултате а ја уживам кад одем на такмичења јер тамо освајају медаље. Они су ми најбољи. Лазар јеовог викенда био право откровљење. Са два прва места изненадио је и мене. Михајло је одличан, велики бисер, само треба да га избрусим у дијамант и биће велики шампион,док је Марко велики радник. Друга места Марка Мићовића ће убрзо постати златна.
Поменућу и да се Тијана Цукавац пробудила из зимског сна, тако да је резултатски све боља. Ветеран Мирко Минић је само шлаг овог клуба јер својим радом показује деци како „чича“ ради тренинге, тако да ни њима ништа није тешко. Настављамо идућег викенда са атлетском трком на Убу.“ – изјавио је тренер Атлетског клуба „Ужице“ Жељко Челиковић.
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Куп пријатељства почео са изненађењем

Пријем за представнике ЖФК Црвена Звезда, ЖФК Спартак Суботица, ЖФК Јединство Ужице и ФСС

Колике су цене горива у државама региона: Србија при врху на лествици скупоће

Градски културни центар прикључио се акцији „Ужице за Луку“ (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Део центра Ужица данас без електричне струје

XVI Полицијада „Златибор 2023“

Нелегално оружје може се предати још данас и сутра без икаквих последица

У ужичком породилишту рођене четири бебе

Временска прогноза за среду 7. мај