OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Asfaltirano pet putnih pravaca u Gorjanima

U poslednjih nekoliko nedelja nastavljene su aktivnosti vezane za izgradnju nove i rekonstrukciju postojeće putne infrastrukture u Mesnoj zajednici Gorjani.

Nikola Maksimović, direktor JP Užice razvoj je prilikom današnjeg obilaska radova, istakao da je ove godine u Mesnoj zajednici Gorjani urađeno pet putnih pravaca u vrednosti od oko 4 miliona dinara.

Nikola Maksimović direktor JP Užice razvoj

„Ove godine uradili smo dva ugovora sa Mesnom zajednicom Gorjani, jedan iz ove i jedan iz prošle godine. Javno komunalno preduzeće „Niskogradnja“ izvodilo je radove po jednom ugovoru čiji je predmet asfaltiranje puta od 600m u Šibalićima. Četiri preostala putna pravca radila je firma Transkop iz Čajetine. Od ta četiri urađena su dva nova putna pravca u Tešovićima i Turunčićimaa radili smo i rekonstrukciju dva putna pravca u Savićima i Milosavljevićima. Nadamo se da će nas poslužiti lepo vreme kako bi što više uspeli da uradimo do kraja građevinske sezone“, navodi Maksimović.

Radovi su finansirani udruženim sredstvima građana i Grada Užica. Javno preduzeće „Užice razvoj“ spremilo je kompletnu dokumentaciju i učestvovalo u sprovođenju tendera.

Nenad Šibalić, predsednik režijskog odbora za izgradnju puta

„Oko 20 domaćinstava je dobio novi put koji im omogućava nesmetano obavljanje poljoprivrednih poslova, a i sa novim putem bliži smo i Užicu i Požegi“, naveo je predsednik režijskog odbora za izgradnju puta Nenad Šibalić.

Izvor: uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Crna Gora otvara granične prelaze

Oglasna Tabla

Migranti opljačkali vernice u crkvi u Beogradu: Upali na liturgiju, pa oteli torbice, ženi odneli celu penziju

Oglasna Tabla

Kolač sa bananama gotov za 10 minuta

Oglasna Tabla

Izmenjeno pravilo o 100 evra: ko može, a ko ne može da dobije novac

Oglasna Tabla

U Sevojnu krov nad glavom za 30 izbegličkih porodica

Oglasna Tabla

Malina stiže – čeka se otkupna cena, a berača nema?

Oglasna Tabla

Šarčević: Roboti će raditi u nastavi

Oglasna Tabla

Od sutra novo popuštanje mera

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za nedelju – 31. maj

Oglasna Tabla