13.5 C
Uzice
новембар 12, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Asfaltirano pet putnih pravaca u Gorjanima

U poslednjih nekoliko nedelja nastavljene su aktivnosti vezane za izgradnju nove i rekonstrukciju postojeće putne infrastrukture u Mesnoj zajednici Gorjani.

Nikola Maksimović, direktor JP Užice razvoj je prilikom današnjeg obilaska radova, istakao da je ove godine u Mesnoj zajednici Gorjani urađeno pet putnih pravaca u vrednosti od oko 4 miliona dinara.

Nikola Maksimović direktor JP Užice razvoj

„Ove godine uradili smo dva ugovora sa Mesnom zajednicom Gorjani, jedan iz ove i jedan iz prošle godine. Javno komunalno preduzeće „Niskogradnja“ izvodilo je radove po jednom ugovoru čiji je predmet asfaltiranje puta od 600m u Šibalićima. Četiri preostala putna pravca radila je firma Transkop iz Čajetine. Od ta četiri urađena su dva nova putna pravca u Tešovićima i Turunčićimaa radili smo i rekonstrukciju dva putna pravca u Savićima i Milosavljevićima. Nadamo se da će nas poslužiti lepo vreme kako bi što više uspeli da uradimo do kraja građevinske sezone“, navodi Maksimović.

Radovi su finansirani udruženim sredstvima građana i Grada Užica. Javno preduzeće „Užice razvoj“ spremilo je kompletnu dokumentaciju i učestvovalo u sprovođenju tendera.

Nenad Šibalić, predsednik režijskog odbora za izgradnju puta

„Oko 20 domaćinstava je dobio novi put koji im omogućava nesmetano obavljanje poljoprivrednih poslova, a i sa novim putem bliži smo i Užicu i Požegi“, naveo je predsednik režijskog odbora za izgradnju puta Nenad Šibalić.

Izvor: uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Za napad na izvršitelja do 12 godina zatvora

Oglasna Tabla

Čudotvorni izvor kod Bajine Bašte: ovom vodom lečili su šugu u aziji, a po spas dolaze I nerotkinje! Zovu ga još I ljubavni izvor, evo I zašto

Oglasna Tabla

Luka i Elena osvojili 5 medalja za Užice

Oglasna Tabla

„Lorencačo“ najbolja predstava 24. Jugoslovenskog pozorišnog festivala

Oglasna Tabla

Predavanje u Užicu: Eminentni stručnjaci na temu derivacionih mini hidroelektrana

Oglasna Tabla

Predavanje „Cenzura u bibliotekarstvu i izdavaštvu“ u Narodnoj biblioteci Užice

Oglasna Tabla

Albanski špijun uzeo avans od 30 hiljada evra za dokumentaciju o mašini za pravljenje municije: Vojni projekat trebalo da završi u Makedoniji, Kataru i BiH!

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za 12. novembar (utorak)

Oglasna Tabla

Tetke dobile status trećeg roditelja

Oglasna Tabla