OГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Asfaltiranje u Zlakusi

U toku su završni asfalterski radovi na putnoj infrastrukuturi u Zlakusi, ali kako navodi Nikola Maksimović direktor JP Užice razvoj, iako se građevinska sezona približava kraju, ukoliko vremenski uslovi to dozvole planirano je da se uradi još puno posla.

„Nadamo se da ćemo završiti sve ugovorene poslove u gradskim i seoskim mesnim zajednicama. Trenutno u Zlakusi završavamo radove na izgradnji tri putna pravca u dužini oko 900 metara. Završen je put ka Vranjači, zatim put ka groblju, a danas završavamo i putni pravac u dužini oko 330 metara u Šunjevarićima. Ukupna vrednost svih ovih radova iznosi oko 4,5 miliona dinara. Potpornim zidovima smo pokušali da proširimo put u Šunjevarićima kako bismo omogućili kako sugrađanima tako i turistima da se bezbednije i lakše kreću“, naveo je Maksimović.

Nikola Maksimović direktor JP Užice razvoj

Maksimović je naveo da se, osim u Zlakusi, trenutno radi na izgradnji i rekonstrukciji putne infrastrukture u Karanu, zatim na Tari, na Bnovskom putu u Drežniku i u gradskim mesnim zajednicama Rosulje i Turica.

Predsednik Mesne zajednice Zlakusa Velimir Šunjevarić

„Mesna zajednica Zlakusa uz pomoć Grada konstantno radi na poboljšanju putne infrastukture. Sada smo udruživanjem sredstava građana ovog naselja, koji broji negde oko 60 domaćinstava, sa budžetskim sredstvima Grada uspeli da završimo deonicu u dužini oko 330 metara. Ovaj put Potpeće-Zlakusa je vrlo bitan jer ga koristi veliki broj građana, tu su i turisti, kao i turistički autobusi koji idu prema Potpećkoj pećini, Terzića avliji, pa je stoga neophodno dodatno ga proširiti na mestima gde treba“, rekao  je predsednik Mesne zajednice Zlakusa Velimir Šunjevarić.

Izvor: uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Временска прогноза за 15. август (ВИДЕО)

Oglasna Tabla

Временска прогноза 14. август

Oglasna Tabla

Банке ће морати да врате ценовнике 30 одсто

Oglasna Tabla

Ускоро нови круг програма “Моја прва плата”

Oglasna Tabla

Инфлација у јулу 12,8 одсто, храна скупља за 20,3 одсто

Oglasna Tabla

Следи повећање плата у јавном сектору, војсци чак 25 одсто, а пензионери ће бити посебно задовољни

Oglasna Tabla

Oсетно хладније са пљусковима и грмљавином

Oglasna Tabla

Кромпир у Србији у јуну скупљи 152,6 одсто него пре годину дана, риба 74,4 одсто

Oglasna Tabla

Бензин у Србији појефтинио четири, а дизел два динара

Oglasna Tabla