17.1 C
Uzice
јул 21, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Asfaltiran deo puta u Ribaševini

JKP „Niskogradnja“ je završila asfaltiranje oko 1750 metara puta u Ribaševini,  udruživanjem stredstava mesne zajednice i meštana. Ukupna vrednost investicija u ovoj mesnoj zajednici je 6 miliona dinara.

„Do sada je urađen  putni pravac  u Kovačevićima u dužini od 360 metara, drugi putni pravac u Čančarevićima oko 420 metara, put u Đokićima 350 metara  i završen  je putni pravac Đurkova – Vasiljevića kuća  u dužini od 610 metara,“  istakao je direktor „Užice razvoj“ Nikola Maksimović i dodao je da je uporedo sa ovim asfaltiranjem u Ribaševini planirano još investicija.

„Što se tiče asfaltiranja u mesnoj zajednici Ribaševina, Odlukom mesne zajednice meštani su određivali putne pravce, a za njihov produžetak grad je izlazio u susret koliko je mogao. Na osnovu plana i programa grada Užica, vodilo se računa o domaćinstavima sa mlađom populacijom, kako bi zadržali mlade na selu“ istakao je član Gradskog veća za mesne zajednice, Vladimir Sinđelić.

Grad Užice planira da do kraja građevinske sezone realizuje sve ugovore sa mesnim zajednicama, kada je u pitanju putna infrastruktura. Radovi se trenutno izvode u Potočanjima, Krvavcima i Potpeću.

Izvor: www.uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Deda sumnjiv za uznemiravanje 15-ak žena, pola maloletno

Oglasna Tabla

ZZJZ: Voda na plaži ispravna za kupanje

Oglasna Tabla

Minimalna crnogorska potrošačka korpa u junu iznosila 643 eura

Oglasna Tabla