-3.4 C
Uzice
фебруар 17, 2019
Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Asfaltiran deo puta u Ribaševini

JKP „Niskogradnja“ je završila asfaltiranje oko 1750 metara puta u Ribaševini,  udruživanjem stredstava mesne zajednice i meštana. Ukupna vrednost investicija u ovoj mesnoj zajednici je 6 miliona dinara.

„Do sada je urađen  putni pravac  u Kovačevićima u dužini od 360 metara, drugi putni pravac u Čančarevićima oko 420 metara, put u Đokićima 350 metara  i završen  je putni pravac Đurkova – Vasiljevića kuća  u dužini od 610 metara,“  istakao je direktor „Užice razvoj“ Nikola Maksimović i dodao je da je uporedo sa ovim asfaltiranjem u Ribaševini planirano još investicija.

„Što se tiče asfaltiranja u mesnoj zajednici Ribaševina, Odlukom mesne zajednice meštani su određivali putne pravce, a za njihov produžetak grad je izlazio u susret koliko je mogao. Na osnovu plana i programa grada Užica, vodilo se računa o domaćinstavima sa mlađom populacijom, kako bi zadržali mlade na selu“ istakao je član Gradskog veća za mesne zajednice, Vladimir Sinđelić.

Grad Užice planira da do kraja građevinske sezone realizuje sve ugovore sa mesnim zajednicama, kada je u pitanju putna infrastruktura. Radovi se trenutno izvode u Potočanjima, Krvavcima i Potpeću.

Izvor: www.uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Sveto trojstvo zdravlja: Sok od cvekle, šargarepe i jabuke čini čudo vašem organizmu

Oglasna Tabla

Jesu li Miša i Medeni sve pogodili: Ovako kažu meteorolozi za vreme do kraja zime

Oglasna Tabla

Deset izložbi u Gradskoj galeriji Užice tokom 2019.

Oglasna Tabla