ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ВЕСТИ ИЗ ОКРУГА

Arilje dobija novog predsednika opštine, evo ko je on i šta namerava!

Arilje – Diplomirani pravnik Predrag Maslar, biće prvi čovek ariljske opštine ukoliko građani tog kraja podrže listu Aleksandra Vučića.
Maslar je novo lice u politici a u tom kraju važi za obrazovanog, sposobnog i časnog mladog čoveka.

Ipak prvo i pravo pitanje upućeno njemu je zašto se odlučio da uđe u politiku u jednom reklo bi se nimalo lakom vremenu?

-U meni je polako sazrevala ta želja da se bavim politikom i samim tim da uradim nešto dobro za svoj grad. Smatram da sam dovoljno sazreo za taj posao da imam dovoljno iskustva, znanja, energije i što je najvažnije okupili smo sjajan tim da pokrenemo stvari na bolje u Arilju. Taj tim ćemo neprekidno širiti stručnim ljudima iz svih oblasti, uz uslov da se isključivo radi u interesu svih građana nađe opštine. Naporan rad i stalna posvećenost poslu moraju dati rezultate. Najbolji dokaz za to je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić koji je sa svojim timom zatekao zemlju pred bankrotom, zemlju koja je danas ekonomski lider na Balkanu. Takva ekonomija Srbije koji nam između ostalog, krajem iduće godine obezbeđuje autoput na nekoliko kilometara od Arilja.

Da li ste svesni situacije, pogotovu privredne?

Vrlo sam svestan loše situacije u kojoj se nalazi Arilje i spreman sam za korenite promene. Čovek sam koji je ovde zasnovo porodicu i želim da moja deca ovde i ostanu, da imaju srećno i ispunjeno detinjstvo, a da posle studija žele da se vrate i ovde unovče svoje znanje. Da bi do toga došlo najpre se mora podržati privreda u svakom smislu te reči jer je ona žila kucavica svake zemlje i grada pojedinačno. Potrebno je obezediti kvalitetan društveni život, vratiti korzo, podržati rad ugostiteljaskih objekata, obezbediti što bolji kulturni sadržaj i oformiti što više različitih sekcija, kako bi zadržali mlade. Imam plan za sve navedeno.

Arilje je politički veoma nestabilno i turbulentno, jedino se tu u mandatu menjalo nekoliko garnitura na vlasti?

Nedvosmisleno je da je do loše situacije u Arilju dovela dugogodišnja šarenolikost političke scene gde su pojedinci svoj odbornički potencijal pretvarali u ucenjivački i to je gušilo našu opštinu. Jasna politička stabilnost, bez turbulencija i političkih ucena, mora da bude početna tačka ka dugom putu preporoda Arilja.

I sa čime će te Vi pred narod, šta je Vam je adut?

Potencijal je ogroman jer je Arilje svetski brend kada je malina u pitanju, a plan nam je da isto to postane i u turizmu. Zahaljujući tome što će autoput do kraja 2021 godine biti na samom pragu Arilja bolje ćemo iskoristiti turstički potencijal Arilja koji je ogroman i ogleda se u reci Rzav, Visočkoj banji, vodenoj pećini i lakše ćemo dovesti nove investitore. Iz tog razloga moramo što spremnije dočekati dolazak autoputa na samo 10 km od nas.

Pominju Vas kao prvog čoveka opštine ako pobedi lista Aleksandra Vučića, da li ste spremni za tu odgovornost?

Da, tačno je, ali uvek ističem timski rad. Tu su sa nama i koalicioni partneri iz Pupsa koje veoma poštujem i verujem u ubedljivu pobedu za opšte dobro.

Inače, Maslar je kao diplomirani pravnik zaposlen u Poreskoj upravi. Po rođenju je Ariljac, oženjen i otac dvoje dece.

Izvor: GZS

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Први сертификовани органски сир и кајмак прави се од млека крава са златиборских пашњака

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пољопривредници: Министарство да објасни зашто не испуњава договорено

ОГЛАСНА ТАБЛА

Просечна децембарска плата 95.093 динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Екипа ЛУ Златибор успешна у такмичарском делу Сабора

ОГЛАСНА ТАБЛА

Туристичке организације Херцег Новог и Ужица потписале споразум о сарадњи

ОГЛАСНА ТАБЛА

Хип хоп журка у ГКЦ-у

ОГЛАСНА ТАБЛА

Неколико хиљада бахатих возача на корак од одузимања возила

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас Свети Симеон Мироточиви

ОГЛАСНА ТАБЛА

Михајило Јакшић шампион Србије у дворани

ОГЛАСНА ТАБЛА