21.2 C
Uzice
јул 18, 2019
VESTI IZ OKRUGA

APEL ZA POMOĆ MALOJ NIKOLIJI

Nikoliji Kosić (3,5) iz Banjaluke, oboleloj od cerebralne paralize, poterbna je pomoć humanih građana, kako bi otišla na operaciju u Istambul.

Zahvat, koji košta 24.700 evra trebalo bi da bude obavljen u Ačibadenu,a prema mišljenju lekara to je možda put i rešenje da Nikolija napravi svoje prve korake. Kako bi se što pre skupio novac za operaciju, tokom januara be biti otvoren M:tel humanitarni broj 1416, a za uplate je na raspolaganju račun Unikredit banci,3383502568081202.

Devojčica je, zbog prevremenog rođenja i brojnih komplikacija pod stalnim lekarskim nadzorom, uključena je u intenzivni fizikalni tretman u Trapistima i Novom Sadu, a u ovoj godini tri puta joj je rađena transplatacija matičnih ćelija. Zbog usporenog motoričkog razvoja i komplikacija borimo se svim silama da Nikoliju osposobimo i učinomo da što više bude samostalna devojčica, da ima zdravo i veselo detinjstvo i da u budućnosti stane na svoje nogice-kaže majka,Tijana Gligić Kosić.

Tekst je preuzet iz dnevnih novina „Blic“a majka  Tijana Gligić Kosić je aktuelna juniorska klupska rekorderka na 400 metara prepone iz AK „Crvena zvezda“ i bivša juniorska reprezentativka. Njen kontakt je 066/801-206 za sve koji mogu da pomognu.

S

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Zbog radova usporen saobraćaj u Ovčarsko – kablarskoj klisuri i na petlji kod Požege

Oglasna Tabla

Svi sadržaji 59. Sabora trubača u Guči premešteni u crkvenu portu

Oglasna Tabla

U Požegi se nadmeću mladi trubački orkestri

Oglasna Tabla