10 C
Uzice
октобар 22, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

ANĐELKA – u predstavi „Šta me snađe“ u Užicu

Konačno je i užička publika dobila priliku da vidi premijeru dugo najavljivane “masovne monodrame” pod nazivom “Šta me snađe”. 21. februara u užičkom pozorištu, Anđelka Prpić će se prvi put pokloniti užičkoj publici i izvesti ovu sjajnu komediju koja je do sada pobrala nepodeljene simpatije u 10 gradova u kojim je izvedena tokom prošlog meseca. 

Ova predivna, vrlo životna komedija je odigrana u rasprodatim salama Srpskog Narodnog Pozorišta u Novom Sadu, u Kragujevcu, Jagodini, Valjevu, Mladenovcu, Cirihu…. 

Naša popularna glumica je glavni protagonista ove fantastične predstave, nastale iz pera Nebojše Romčevića, ako ne najboljeg, sigurno jednog odnajboljih scenarista današnje Srbije. Šarmantna Anđelka, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankarku staru 32 godine. U predstavi, Anđelka je jedna mlada žena koja gradi karijeru onim što ima (pameti i znanja ponajmanje) u surovom korporativnom svetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast I bračna vernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da razreši sama: čitava vojska likova joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu sobu… Ovaj je svet skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletela na svog Harvija Vajnstajna. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno…

Tekst za ovu odličnu komediju je napisao Nebojša Romčević, a režiju je uradio poznatiglumac i režiser Branko Đurić Đuro. Predstava je nastala u produkciji beogradske producentske kuće GMR.

Užice – Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Krivična prijava za Užičanina zbog nedozvoljenog prometa duvana

Oglasna Tabla

Penzionerima 5.000 dinara oko 5. novembra

Oglasna Tabla

Nauka dokazala: Žene koje puno galame žive duže i puno su srećnije u životu

Oglasna Tabla

Evo kako je nastala “Krvava bajka“: Jedna od najtužnijih pesama, nastala iz kragujevačke tragedije

Oglasna Tabla

Miloš Milićević, gitarista užičkog Mehanizma, najbolji na Mobil Demo Festu

Oglasna Tabla

Zbog radova na rekonstrukciji Ulice Nikole Pašića, narednih dana saobraćaj će se odvijati otežano

Oglasna Tabla

Najavljene izmene zakona o zaštiti prirode

Oglasna Tabla

Kako da se hranite zdravo uprkos brzom tempu života?

Oglasna Tabla

LEKCIJA PONOSA I HRABROSTI SA KOSOVA: Andrija Simić iz Lapljeg Sela: Moja kuća nije na prodaju!

Oglasna Tabla