9.2 C
Uzice
мај 25, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE

ANĐIĆ: ŽAO NAM JE ŠTO JE TRENER PODNEO OSTAVKU, ALI MI MORAMO DALJE DO CILJA!

Kao kapiten, kako ste zadovoljni prvim delom sezone?

-Prvenstveni cilj pred početak sezone bio je da se izbori opstanak u ligi, i da klub finansijski stane malo na „noge“,  jer su se vukli repovi iz ranijih sezona, mislim da se ka tom cilju dobro krenulo, i da je napravljena takva ekipa da taj teret može da iznese. Vezali smo par pobeda na strani i apetiti su pomalo porasli i kod uprave, i kod stručnog staba, i kod nas samih igrača.

Utakmica sa Vojvodinom u Užicu bila je kao neka prekretnica?

– Tako nekako, nesrećni poraz protiv Vojvodine u Užicu.  Od te utakmice kreću problemi, ne problemi kao problemi, nego se bez preteranog razloga stvarala tenzija i u stručnom štabu i u opšte oko kluba. Slede dve utakmice na domaćem teranu, od kojih nas obe pobede vraćaju u gornji deo tabele, utakmicu protiv Kolubare dobijamo uz veoma dobru igru, možda i najbolju na domaćem terenu, ali drugu utakmicu uz neshvatljivo lošu igru, bez i jednog raspoloženog igrača gubimo i opet nastaje nezadovoljstvo.

 Mladen Šekularac nije više trener Slobode, ekipu će voditi još samo na subotnjoj utakmici u Zrenjaninu?

– Trener daje ostavku po meni bez preteranog razloga, jer mislim da ekipa ima i igrača i kvaliteta da nastavi ka cilju koji je bio zacrtan pre početka sezone. Naravno, ostaje žal za propuštenim utakmicama koje smo kući imali čak i dobijene, ali to je košarka i moramo nastaviti dalje. U subotu sledi utakmica u Zrenjaninu koja je poslednja u prvom delu, spremili smo se da pobedimo kao  pred svaku prethodnu utakmicu. Sada kad je teško, kao kapiten i kao jedan od najiskusnijih igrača, potrudiću se da vratim stabilnost u timu i da se vratimo sa još jednom pobedom, na radost svih.

UŽICE – OGLASNA TABLA

output_bkzdes

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Novi građanski zakonik, novi termini – šta je rodilja, a šta „namervana majka”

Oglasna Tabla

Danas toplije, sa dužim sunčanim intervalima

Oglasna Tabla

Kako da poboljšate detetov intelektualni razvoj u prvih pet godina

Oglasna Tabla