11.4 C
Uzice
новембар 12, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE

ANĐIĆ: ŽAO NAM JE ŠTO JE TRENER PODNEO OSTAVKU, ALI MI MORAMO DALJE DO CILJA!

Kao kapiten, kako ste zadovoljni prvim delom sezone?

-Prvenstveni cilj pred početak sezone bio je da se izbori opstanak u ligi, i da klub finansijski stane malo na „noge“,  jer su se vukli repovi iz ranijih sezona, mislim da se ka tom cilju dobro krenulo, i da je napravljena takva ekipa da taj teret može da iznese. Vezali smo par pobeda na strani i apetiti su pomalo porasli i kod uprave, i kod stručnog staba, i kod nas samih igrača.

Utakmica sa Vojvodinom u Užicu bila je kao neka prekretnica?

– Tako nekako, nesrećni poraz protiv Vojvodine u Užicu.  Od te utakmice kreću problemi, ne problemi kao problemi, nego se bez preteranog razloga stvarala tenzija i u stručnom štabu i u opšte oko kluba. Slede dve utakmice na domaćem teranu, od kojih nas obe pobede vraćaju u gornji deo tabele, utakmicu protiv Kolubare dobijamo uz veoma dobru igru, možda i najbolju na domaćem terenu, ali drugu utakmicu uz neshvatljivo lošu igru, bez i jednog raspoloženog igrača gubimo i opet nastaje nezadovoljstvo.

 Mladen Šekularac nije više trener Slobode, ekipu će voditi još samo na subotnjoj utakmici u Zrenjaninu?

– Trener daje ostavku po meni bez preteranog razloga, jer mislim da ekipa ima i igrača i kvaliteta da nastavi ka cilju koji je bio zacrtan pre početka sezone. Naravno, ostaje žal za propuštenim utakmicama koje smo kući imali čak i dobijene, ali to je košarka i moramo nastaviti dalje. U subotu sledi utakmica u Zrenjaninu koja je poslednja u prvom delu, spremili smo se da pobedimo kao  pred svaku prethodnu utakmicu. Sada kad je teško, kao kapiten i kao jedan od najiskusnijih igrača, potrudiću se da vratim stabilnost u timu i da se vratimo sa još jednom pobedom, na radost svih.

UŽICE – OGLASNA TABLA

output_bkzdes

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Predavanje „Cenzura u bibliotekarstvu i izdavaštvu“ u Narodnoj biblioteci Užice

Oglasna Tabla

Albanski špijun uzeo avans od 30 hiljada evra za dokumentaciju o mašini za pravljenje municije: Vojni projekat trebalo da završi u Makedoniji, Kataru i BiH!

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za 12. novembar (utorak)

Oglasna Tabla

Tetke dobile status trećeg roditelja

Oglasna Tabla

Aleksandar Gajšek u Užicu na tribini “ Traganje za smislom“

Oglasna Tabla

Znate li ko su vam bili preci? Evo zašto je to važno!

Oglasna Tabla

Veliki uspeh Strahinje Poledice, učenika Medicinske škole u Užicu

Oglasna Tabla

Velika akcija BIA u srpskoj fabrici oružja: Uhapšeni albanski špijuni?

Oglasna Tabla

Uhapšen piroman iz Prijepolja

Oglasna Tabla