10.8 C
Uzice
март 21, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

ALFA BK UNIVERZITET U UŽICU

Od ove školske godine u Gradu Užicu Alfa Bk Univerzitet iz Beograda upisivaće studente na preko 20 akreditovanih studijskih programa na svim nivoima studija. Takođe postoji mogućnost upisa studenata i sa drugih fakulteta na drugu treću i četvrtu godinu, kao i studenta koji su završili strukovne studije. U okviru Alfa Bk Univerziteta studenti mogu master i doktorske studije.

Prijemni ispit nastava i ispiti sprovodiće se u Užicu već od školske 2017/2018 godine. Prijava kandidata i informacije možete dobiti u Užicu na telefon :063/645-915.

Ukoliko ste zainteresovani za studije iz oblasti stranih jezika, sporta, menadžmenta, ekonomije, informacionih tehnologija, umetnosti, matematike, računarskih nauka, odaberite jedan od akreditovanih studijskih programa i steknite znanje koje će pristajati uz vaše buduće zvanje.

Fakultet za finansije, bankarstvo i reviziju
U svom dvadesetdvogodišnjem postojanju, Fakultet za finansije, bankarstvo i reviziju je prešao razvojni put od malog preduzetničkog, do fakulteta sa savremenim nastavnim planovima i programima.

Više informacija na: www.alfa.edu.rs

Užice – Oglasna Tabla

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Svi žele da bar na 5 minuta budu bračni par s Tare koji živi čaroliju

Oglasna Tabla

21. mart – Svetski dan poezije

Oglasna Tabla

Srpski proizvodi od voća pred japanskim uvoznicima

Oglasna Tabla