ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Александар Поповић и Ненад Ђокић нови директори ЈКП „Биоктош“ и ЈП „Велики парк“

На 25. седници Скупштине града Ужица, дипломирани економиста Александар Поповић именован је  за директора Јавно комуналног предузећа “Биоктош” Ужице. Ненад Ђокић, струковни мастер инжењер заштите на раду, именован је за директора Јавног предузећа “Велики Парк” Ужице.

На овом заседању ужички одборници разматрали су и усвојили предлог Одлуке о доношењу измена и допуна плана генералне регулације “Ужице-централни део” I фаза, као и предлог Одлуке о изменама о приступању изради Стратегије развоја културе града Ужица за период 2023-2030. година.

Усвојени су и извештаји о раду за 2022. годину Народног музеја, Народног позоришта, Народне библиотеке, Историјског архива, Градског културног центра, Градске галерије, Дечијег одмаралишта “Златибор”, Туристичке организације Ужице, ТО регије Западна Србија, Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању и Градског центра за услуге социјалне заштите.

Одборници су на овом 25 заседању усвојили и предлог Одлуке о покретању израде локалног плана управљања отпадом за град Ужице за период 2024-2033. година и предлог Одлуке о укључивању грађана у буџетски процес кроз спровођење акције “Ужички програм локалног партнерства-Удружимо се”. Ужички одборници су дали сагласност и на предлог Одлуке о раписивању конкурса за избор директора ЈП “Ужице развој” и неколико решења која се односе на разрешење и именовање чланова Управних одбора.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Сваки плод је разлупан и на земљи, ово се не памти: Страшно невреме погодило Западну Србију, град величине ораха иништио малине у многим селима

Кафа скупља од 1. јула

Ухапшен Суботичанин због утаје пореза

Изложба Јелене Петровић Луковић и концерт Сање Марковић ансамбла

ССП Ужице: Ужичани на контаминираном терену препуштени сами себи

Несрећа у Ужицу! Девојка пала кроз прозор, хитно пребачена у болницу

Дом здравља Ужице интезивирао превентивне активности

Променљиво облачно и нестабилно, локално могућ град

Одређена прецизна траса аутопута до Црне Горе: Ево куда тачно пролази дионица преко Пештери