Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Александар Поповић и Ненад Ђокић нови директори ЈКП „Биоктош“ и ЈП „Велики парк“

На 25. седници Скупштине града Ужица, дипломирани економиста Александар Поповић именован је  за директора Јавно комуналног предузећа “Биоктош” Ужице. Ненад Ђокић, струковни мастер инжењер заштите на раду, именован је за директора Јавног предузећа “Велики Парк” Ужице.

На овом заседању ужички одборници разматрали су и усвојили предлог Одлуке о доношењу измена и допуна плана генералне регулације “Ужице-централни део” I фаза, као и предлог Одлуке о изменама о приступању изради Стратегије развоја културе града Ужица за период 2023-2030. година.

Усвојени су и извештаји о раду за 2022. годину Народног музеја, Народног позоришта, Народне библиотеке, Историјског архива, Градског културног центра, Градске галерије, Дечијег одмаралишта “Златибор”, Туристичке организације Ужице, ТО регије Западна Србија, Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању и Градског центра за услуге социјалне заштите.

Одборници су на овом 25 заседању усвојили и предлог Одлуке о покретању израде локалног плана управљања отпадом за град Ужице за период 2024-2033. година и предлог Одлуке о укључивању грађана у буџетски процес кроз спровођење акције “Ужички програм локалног партнерства-Удружимо се”. Ужички одборници су дали сагласност и на предлог Одлуке о раписивању конкурса за избор директора ЈП “Ужице развој” и неколико решења која се односе на разрешење и именовање чланова Управних одбора.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Држава опет ограничава цене: Хлеб у Србији јефтинији за три динара

Почео други круг пројекта „Дигитализација пијаца“

Пријаве за новчану помоћи по детету почињу 20. августа

Просечна пензија иде на 45.500 динара: Ово је све што треба да знате о новом повећању

Туристичка организација Ужице отпочела реализацију пројекта “E-CrossPass”

Сирогојно Style узима учешће на Међународном фестивалу амбасада у Прагу

Нове цене горива

Две нове изложбе у Рефлектору

Колапс на путу код Ужица: Обрушило се на стотине кубика камења, киша створила одрон