16.3 C
Uzice
март 24, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE

ALEKSANDAR ALEKSIĆ BRONZANI U PRJEPOLJU

Rade Šćepanović iz Kolašina pobednik je visinskih skokova u bistru vodu Lima „Memorijal Pajo Potežica“ održanih na plaži Petrovac . Ove godine, zbog loših vremenskih uslova, na skakaonici visokoj 16 metara, učešće je uzelo svega 9 takmičara iz nekoliko gradova Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Drugo mesto pripalo je Elviru Kovačeviću iz Konjica, dok je trećeplasirani bio Aleksandar Aleksić iz Užica.
Pobednik takmičenja kaže da su uslovi za skakanje bili izuzetno teški te da vremenske prilike nisu išle na ruku skakačima.
– Hladna voda, niska spoljašnja temperatura i vetar koji je pirkao tokom celog takmičenja omeli su nas da pokažemo objektivnoj prijepoljskoj publici možda i više od onog što su mogli da vide. Svaka pobeda je jako važna ali danas je najbitnije da smo svi zdravo i bezbedno završili takmičenje – skromno kaže za PP Mediju pobednik takmičenja Rade Šćepanović.

Sa peharima Šćepanović, Kovačević i Aleksić, foto: www.ppmedia.rs

Prvo takmičenje u skokovima u vodu na plaži „Petrovac“ održano je davne 1998. godine zahvaljujući grupi entuzijasta predvođenih Pajom Potežicom koji su celu manifestaciju osmislili i organizovali bez pomoći šire društvene zajednice. Kasnije, nakon Pajove smrti, ovo takmičenje je po njemu ponelo ime kao „Memorijaj Pajo Potežica“ a u njegovu organizaciju uključila se i Turistička organizacija i opština Prijepolje.

Izvor: ppmedia.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Nekada poznati užički pekar jedna je od žrtava jučerašnjeg požara

Oglasna Tabla

Srebrna medalja na prvenstvu Srbije za mlađanog Ognjena Šimšića

Oglasna Tabla

Beseda srpskog generala svojim pilotima zbog koje će se svaki Srbin naježiti: “Možda je ovo let u smrt, ali ne običnu, već časnu” (VIDEO)

Oglasna Tabla