19.2 C
Uzice
октобар 16, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

AKTIVNOSTI TO „ZLATIBOR“ PRED VASKRŠNJE PRAZNIKE

CECA GIF (2)

Na Zlatiboru će uskoro početi letnja turistička sezona a domaćini će bogatim sadržajima obradovati stare i dočekati nove goste. Prošlogodišnje cene, savremeni hoteli, kilometri pešačkih i biciklističkih staza, izletničke ture, adrenalinske atrakcije, ali i mirni kutci za potpuni odmor – sve to nudi najposećenije turističko odredište u Srbiji.

Letnja turistička sezona, prema rečima direktora Turističke organizacije Zlatibor Vladimira Živanovića počeće Vaskršnjim praznicima. Sudeći prema dosadašnjim rezervacijama na Zlatiboru će u to vreme boraviti veliki broj domaćih i inostranih gostiju.

„Turistička organizacija se trudi da pred letnju sezonu završi sređivanje svih lokaliteta kako u centru Zlatibora, tako i svih okolnih turističkih atrakcija. Obećavamo da će svi ti lokaliteti biti sređeni, uređeni i otvoreni za posete turista, tako da će turisti koji se nađu na Zlatiboru moći da obiđu kako Zlatibor tako i sve okolne turističke lokalitete: Stopića pećinu, Muzej „Staro selo Sirogojno“, vodopad u Gostilju…“, kaže direktor TO „Zlatibor“.

Hotelijeri i ugostitelji ovih dana formiraju letnje cenovnike. Kažu da su cene slične prošlogodišnjim te da se zbog toga smeštajni kapaciteti za sada dobro prodaju.

„Formirali su aranžmane sa produženim vikendom i za sada se dosta dobro prodaju. Postoje različite povoljnosti za rane rezervacije, mada je do sada gotovo sve popunjeno i prodato. Cene aranžmana, uglavnom su na nivou prošlogodišnjih. Dosta su povoljni i može da se nađe za svakoga po nešto“, dodaje Živanović.

Turistička organizacija Zlatibor već tradicionalno nastupa na brojnim sajmovima u zemlji i inostranstvu, prezentujući potencijale najposećenije planine u Srbiji. Ponuda ovog planinskog centra proteklog vikenda predstavljena je u Nišu, a sredinom aprila ih očekuje nastup na Sajmu turizma u Lukavcu.

Izvor:zlatiborpress.rs/Dragana Rosić

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Od 1.730 škola Osnovna škola “Stari grad” iz Užica pobedila u akciju “2000 lopti za buduće asove”

Oglasna Tabla

Jesenje promocije Zlatibora

Oglasna Tabla

Najjači prirodni lek: Popravlja pamćenje, topi masnoće, poboljšava vid i sluh

Oglasna Tabla

Krenuo iz Užica za Beograd, javio se sa stanice, a kada su ga sledeći put pozvali na mobilni pretrnuli su od straha!

Oglasna Tabla

Bibliotekarke OŠ „Dušan Jerković“ predstavljaju Srbiju na Svetskom kongresu školskih bibliotekara

Oglasna Tabla

Kineskim turistima zapadna Srbija idealna za odmor

Oglasna Tabla

5. revija predstava za decu Oktobarske čarolije – „Mačak u čizmama“

Oglasna Tabla

Etno samit „TradicijaNova“ u Užicu od 22. do 27. oktobra – Po prvi put van Beograda

Oglasna Tabla

Danas sunčano i natprosečno toplo: Temperatura do 29 stepeni

Oglasna Tabla