ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Активно учешће привредника у изради Плана развоја града

https://www.aikbanka.rs/?fbclid=IwAR1s4tGDNhErGUTaD77DkQqKoEU6Hs1tdwStqjc3GOh-9CU4JFcctJZ5sdM

У Великој сали Градске куће, 29. априла одржан је консултативни састанак у оквиру процеса израде Плана развоја града Ужица са члановима Савета за привреду, велика, средња и мала предузећа и предузетнике. Састанку су поред представника привреде, Слободан Кузмановић, члан Градског већа за привреду и Бранислав Митровић, координатор у изради Плана развоја града Ужица, као и Наташа Кнежевић, менаџер за МСП, испред РРА Златибор.

Наташа Кнежевић, менаџер за МСП, РРА Златибор је присутнима кроз презентацију представила процес израде Плана развоја града Ужица, као и инструменте и механизме за праћење и обезбеђивање услова за развој и спровођење политике из области економског развоја.

Бранислав Митровић је упознао присутне са активностима током израде Плана развоја и позвао их да се укључе у процес, дају своје предлоге и визију у ком правцу би привреда града Ужица требала да се развија у наредних седам година.

По речима Слободана Кузмановића, члана Градског већа привреда је кључни субјект на пољу економског развоја. Зато је, како је истакао, кроз процес израде Плана развоја веома важно сагледати потребе привреде у циљу стварања бољег пословног амбијента у граду.

Привредници су позвани да путем консултативних састанака, Система 48 , сајта града али и на све друге начине укажу на проблеме и дају предлоге који могу утицати како на развој привреде, тако и на бољи живот грађана.

uzice.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Пореска управа објавила календар пореских обавеза фирми за март

У недељу бесплатни превентивни прегледи у Дому здравља Чајетина

Поклон ученика Уметничке школе Граду у години националне престонице културе (ВИДЕО)

Данас прелиминарна ранг-листа пензионера за рехабилитацију о трошку Фонда ПИО

Пријепоље погодила два земљотреса

Нове цене горива

У ужичком породилишту рођено шест беба

Бесплатни превентивни прегледи у недељу 3. марта

Група грађана „Слога“ излази самостално на предстојеће локалне изборе у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА