Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Akcija Budi i ti nečiji Deda Mraz

Kao i svake godine, organizujemo Veliku akciju prikupljanja slatkisa sa novogodisnje paketice namenjenu deci iz ugrozenih porodica i bolesnoj deci iz naseg grada pod nazivom„Budi i ti neciji deda mraz“, zajedno sa Unijom uzickih srednjoskolaca i Pedagoskim fakultetom. Prva od aktivnosti u okviru nase akcije je Humanitarno vece na Pedagoskom fakultetu pod nazivom „Humanost kao umetnost“, nakon cega slede i naredne aktivnosti a koje cemo najaviti u cetvrtak vece.

Takodje na 30 lokacija u gradu su postavljene ukrasene velike kutije u koje nasi sugradjani mogu donirati svoj prilog za paktice u vidu slatkisa ili knjiga.

Ulaz na Humanitarno vece na Pedagoskom fakultetu pod nazivom „Humanost kao umetnost“ u cetvrtak 13. decembra sa pocetkom od 19 casova se moze platiti novcem ili slatkisima, kao sto stoji u opisu pozivnice i flajera koji vam saljemo u prilogu.

Podsecamo prosle godine smo donirali 90 paketica, od toga 55 paketica ugrozenoj deci i 35 paketica malisanima sa decjeg odeljenja u bolnici. Ove godine nam je cilj prikupljanje jos veceg broja paketica.

Takodje, u prethodnim danima, clanovi Unije su organizovali i Muzicko humanitarno vece, te odlucili da prikupljena sredstva od 20 630 dinara doniraju clanovima porodice Jankovic iz Uzica. O danu posete i doniranja novca ovoj porodici cemo se naknadno dogovoriti  sa onim medijima koji izraze zelju da o teskom zivotu ove porodice izvestavaju.

Takodje clanovi Unije su svojom donacijom i uplacenih 40 000 dinara dali svoj doprinos za lecenje trogodisnjeg Nikole  iz Arandjelovca, cime je akcija prikupljanja novca za njegovu operaciju u visini od 280 000 evra uspesno okoncana, a vodjena je na nivou cele nase zemlje.

Užice – Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Ere počele sa selektovanjem otpada (VIDEO)

Oglasna Tabla

Oglasio se SZO povodom glasina da beli luk pomaže protiv koronavirusa

Oglasna Tabla

Sportski klubovi se privikavaju na novi način finansiranja

Oglasna Tabla

Požari u Priboju

Oglasna Tabla

Obuka zaposlenih u javnom sektoru za procenu vrednosti javne imovine

Oglasna Tabla

Aleksandar (10) nema ni struju, ni vodu, uči pod svećom, kupa se u zarđalom loncu, a na sve to još i kaže „nemam pravo da se žalim“

Oglasna Tabla

Užice konsolidovalo svoj budžet: Vreme je za preobražaj užičkog centra i Starog grada

Oglasna Tabla

Beogradski fond za političku izuzetnost i Užice u projektu za razvoj grada

Oglasna Tabla

Danas vedro, sunčano i prijatno vreme, do 16 stepeni

Oglasna Tabla