ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА

АИК ШТЕДЊА – ПРИРОДАН ИЗБОР

Негујући културу штедње сталним јачањем сарадње коју има са свим клијентима, АИК Банка и Наша АИК Банка су пред почетак и ове јесени припремиле посебну понуду за све штедише, чија је кључна предност, уз атрактивну камату и флаксибилне рокове орочења, управо то што свим грађанима пружају могућност да повољне услове штедње прилагоде свом животном ритму, потребама и могућностима.

Досадашње искуство је небројено пута потврдило да грађани, када је реч о личним и породичним финансијама, првенствено цене слободу сопственог избора, као и прилику да самостално бирају темпо и начин на који ће штедети новац у банци. АИК Банка и Наша АИК Банка као банке првог избора за преко 400.000 штедиша у Србији су одлучиле да наставе традицију дугу скоро пола века, стављајући на прво место сигурност депозитних улога, и у складу са тим прилагодиле своју штедну понуду.

Отварањем штедног рачуна у АИК Банци и Нашој АИК Банци, свим заинтересованим грађанима се пружа могућност да једноставно, паметно и одговорно чувајусвој новац, али и да дугорочно остваре приход. Потребно је само да посете интернет сајт АИК Банке и Наше АИК Банке или неку од њима најближих експозитура и детаљније се информишу о свим погодностима и могућностима које им ове две банке пружају када је реч о актуелној понуди за орочену штедњу у еврима.

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Саопштење за медије: Одржан Трећи Конгрес Српске странке Заветници – Милица Ђурђевић Стаменковски поново изабрана за председницу

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србију стиже снажно погоршање времена

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акција „Армагедон“, ухапшена већа група педофила

ОГЛАСНА ТАБЛА

Још један топао и сунчан септембарски дан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Враћају се мере против ковида: Обавезне маске у здравственим установама, тестирање пацијената…

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас је последњи дан за пријаву за 10.000 помоћи; исплата родитељима почиње 25. септембра

ОГЛАСНА ТАБЛА

Од среде јефтиније још 16 производа, ово је листа

ОГЛАСНА ТАБЛА

Влада усвојила одлуку о повећању плата у просвети и здравству

ОГЛАСНА ТАБЛА

У школама све мање наставника – ниске плате или недостатак поштовања

ОГЛАСНА ТАБЛА