ОГЛАСНА ТАБЛА
СРБИЈА

АИК Банка добитник два међународна признања

Захваљујући одличним пословним резултатима и сталном унапређењу квалитета својих услуга, АИК Банка је још једну годину за редом освојила престижно међународно признање за Најбољу комерцијалну банку и Најбољу банкарску групацију у Србији за 2023. годину, које већ традиционално додељује реномирани економски магазин – Интернатионал Банкер.Ова два значајна признања само су још једна потврда успешног пословног приступа АИК Банке, који је овој домаћој финансијској институцији омогућио не само стабилност и изузетну поузданост у пословању, већ и стално ширење, јачање и развој. АИК Банка је за мање од две године аквизирала две значајне банке у Србији – најпре Сбербанк, а затим и Еуробанк Директну, што још једном указује на велику посвећеност стратегији даљег раста и развоја.

АИК Банка ће и у наредном периоду наставити да негује одговоран приступ пословању и стабилан раст на одрживој основи, подржавајући професионални развој запослених, локалну средину и заједницу у којој послује. Банка ће наставити да непрестано иновира своје производе и услуге, нудећи клијентима још модерније корисничко искуство, али и пружајући сталну подршку најрањивијим категоријама становништва.АИК Банка је универзална комерцијална банка која је већ годинама препозната као лидер на
домаћем, али и регионалном тржишту, што је управо квалитет који су стручњаци Интернатионал Банкер магазина још једном потврдили. Иако је примарно фокусирана на дигитално банкарство и коришћење технологије у сврху пружања што боље услуге, АИК Банка се није одрекла ни директног рада са клијентима у филијалама, као и традиционалних банкарских производа и услуга. Широка мрежа филијала и преко 1.000 запослених који су у сваком тренутку спремни да одговоре на потребе и захтеве клијената само су додатно оснажене изврсном дигиталном понудом која је клијентима омогућила комфор и константну доступност. Одрживост пословања и задовољство клијената су основни постулати на којима је заснована пословна стратегија Банке, али и темељ на ком ће Банка наставити да гради своју пословање и успех у годинама које долазе.

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Временска прогноза за суботу – 2. март

Пореска управа објавила календар пореских обавеза фирми за март

Данас прелиминарна ранг-листа пензионера за рехабилитацију о трошку Фонда ПИО

Нове цене горива

Временска прогноза за петак, 1. март 2024.

БДП у последњем кварталу 2023. носили пољопривреда и грађевинарство

ОГЛАСНА ТАБЛА

Електродистрибуција: Дезинформације о паметним бројилима и увећаним рачунима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Листа пензионера са правом на одлазак у бању сутра, приговори до 8. марта

ОГЛАСНА ТАБЛА

Међународни дан ретких болести

ОГЛАСНА ТАБЛА